Ce face în prezent Selin Yeninci, cea care dă viață personajului Saniye în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată ce a apărut pe profilul ei de Instagram

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mar 2023, 02:35

Ce face în prezent Selin Yeninci, ce care dă viață personajului Saniye în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată ce a apărut pe profilul ei de Instagram

Sursa: Instagram

Pe Selin Yeninci o știe toată lumea din distribuția seialului ”Mă numesc Zuleyha”, difuzat de Kanal D. Iată ce face acum carismatica actriță, după încheierea filmărilor.

Selin Yeninci s-a născut în urmă cu 34 de ani la Istanbul, iar debutul în actorie l-a avut în 2011, atunci când a jucat în serialul Cennetin Sirlari. Interpretarea sa din serialul ”Mă numesc Zuleyha” i-a adus notorietatea și a propulsat-o în atenția producătorilor.

Ce face Selin Yeninci după încheierea filmărilor pentru serialul ”Mă numesc Zuleyha”

Pentru că este extrem de talentată, actrița a primit un rol în pelicula dramatică “Kurak Günler” (cu titlul internațional “Burning Days”), apreciată recent la Festivalul de Film de la Cannes.

Mai mult, Seline a strălucit pe covorul roșu într-o rochie albă a designerului turc Hakan Yıldırım, notează tvmania.ro.

“Suntem la Festivalul de Film de la Cannes cu filmul nostru “Burning Days”.

Citeste si: Murat Ünalmış, mesaj surprinzător pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „O altă poveste s-a încheiat pentru mine" Iată primele reacții ale actorului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Aș dori să mulțumesc regizorului @eminalperofficial și întregii echipe pentru momentele speciale pe care le-am împărtășit cu totii. Sunt foarte fericită să fac parte din această experiență minunată. Mulțumesc tuturor celor care fac acest vis să devină realitate”, a declarat Selin pe Instagram, potrivit sursei citate.

Pelicula îl are în prim-plan pe Emre (Ekin Koç), un tânăr procuror, proaspăt mutat în orășelul Balkaya.

El se trezește prins într-un conflict politic în timpul primei sale anchete pentru o crimă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selin Yeninci (@selinyeninci)

Citeste si: Fikret primește cea mai cruntă lovitură! „Sunt in purgatoriu" Aflați ce decizie uluitoare va lua frumoasa Zuleyha și ce se va întâmpla în familia Yaman, astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha!

În prezent, Kanal D difuzează sezonul al treilea al producției ”Mă numesc Zuleyha”, în timp ce la turci este difuzat sezonul patru, care se va termina la începutul lunii iunie, va fi și ultimul al serialului.