Brigitte și Florin Pastramă au decis să pună capăt mariajului lor! "Florin este un om foarte violent" Vedeta a lansat acuzații dure la adresa fostului ei partener de viață!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 aug 2022, 12:42

Brigitte și Florin Pastramă au decis sa se desparta, dup

Sursa: Captură KANAL D

Unul dintre cel mai controversat cuplu din showbiz-ul autohton, Brigitte și Florin Pastramă în pragul divorțului.

Vestea despre despărțirea dintre Brigitte și Florin Pastramă a picat că un trăsnet în lumea mondenă, deoarece aceștia păreau fericiți în ultima vreme și au dat de înțeles că au reușit să depășească toate neînțelegerile din trecut.
Seară trecută, Brigitte s-a prezentat singură în cadrul unui eveniment monden și a fost cea care a anunțat uluitoarea veste despre faptul că ea și soțul ei au ajuns în pragul divorțului.

Brigitte și Florin Pastramă au decis să pună capăt mariajului lor! „Florin este un om foarte violent”

Astăzi în platoul Teo Show, în cadrul rubricii de știri mondene, prezentată de Alex Dobreanu, jurnalistul a adus în discuție acest subiect, despre divorțul anunțat recent de Brigitte. Teo Trandafir a subliniat faptul că un divorț poate fi privit și că un nou început, sau prilejul unor două fericiri conjugate.

Întrebată care au fost motivele pentru care a ajuns la această decizie radicală de a pune punct căsniciei sale, Brigitte a mărturisit că au existat mai mult factori care au determinat-o într-un final să recurgă divorț. Printre acestea se numără și faptul că Florin Pastramă era foarte violent și mai mult decât atât Brigitte a declarat că a fost nevoită să meargă și la medic din cauza acestor violente la care a fost supusă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„După trei ani... nu am decis, eu am decis să fac pasul acesta! În urmă multiplelor agresiuni pe care le-am întâmpinat de-a lungul relației! Nu doresc să întru, în momentul de față, mai mult în amănunte.

Mi-am dat seama... Și nu numai agresiuni! Umilințe, procese care mi s-au intentat, lucru cu care eu nu am avut de-a face, până în momentul în care l-am cunoscut pe el! Chiar nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am fost tărâță în foarte multe scandaluri care nu mi-au aparținut, pe care nu le-am cunoscut în momentul în care Florin mi s-a prezentat cum mi s-a prezentat, cum a văzut toată țară! Și a susținut, împreună cu familia lui, că nu a mințit din niciun punct de vedere! Eu am fost tărâță în mai multe scandaluri, cu mai multe domnișoare din
trecutul vieții lui, nu doar cu una, cu mai multe, care m-au atacat în mai multe feluri de-a lungul acestor trei ani. Pe lângă această, Florin este un om foarte violent și acest lucru a avut o mare... Și-a pus amprenta asupra sănătății mele psihice și fizice!",
a mărturisit Brigitte.

Citeste si: Motivul pentru care Brigitte Pastramă și-a făcut mai multe operații estetice. Incredibil ce i-a făcut fostul soț: „S-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și...”

Citeste si: Florin Pastrama, marturisiri socante despre altercatia cu Brigitte, petrecuta in parcare! Ce anume l-a scos din minti?