Moldoveanca Maria Lungu l-a înnebunit pe Mircea Eremia! Gestul făcut de cântăreț pentru blondină: "Nu mulți au făcut ceea ce el a făcut pentru mine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 iun 2022, 15:46

Maria Eremia, dezvaluiri despre relatia cu Mircea Eremia

Sursa: Instagram

Maria Lungu si Mircea Eremia par a fi unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz-ul romanesc.

Desi în urma cu ceva timp, frumoasa blonda nu voia să spună cine i-a furat inima pentru că încă se aflau în tatonări, primul care a făcut dezvăluiri despre relația lor a fost însuși Mircea care, într-un interviu pentru canalul de youtube wownews, a spus că în viitor se gândește serios la o căsătorie cu Măria. Nu se știe daca a glumit sau daca i s-au aprins călcâiele atât de tare după moldoveanca de la Puterea Dragostei, însă, certitudinea că cei doi formează un cuplu exista.

Citeste si: Dori și-a văzut visul cu ochii! Ce se întâmplă în aceste momente cu sora ei geamănă, Larisa

Maria Lungu despre iubitul ei, Mircea Eremia: "Am apreciat gestul lui"

În viitor, o să o cer pe Maria de nevasta. O să îi transmit fata în fata acest lucru. În viziunea mea, femeia ideala, trebuie să fie răbdătoare pentru că mai întârzii noaptea, să știe ce să își dorească de la viață.

Bineînțeles că vreau să fie frumoasa, să arate bine. Și da, prefer ochii deschiși la culoare, să aibă 1,70 și să fie moldoveanca
, a dezvăluit în cele din urma Mircea Eremia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iată că după primul pas făcut de Mircea, Măria a dat și ea din casa despre cum a început relația lor: "Suntem în cunoaștere. Am apreciat gestul lui. Noi ne cunoasteam din mediul online, însă după câteva întâlniri aici el a decis să vina la Chișinău ceea ce nu orice bărbat ar fi făcut. Am stat la mine câteva zile, apoi a plecat pentru că are cântari.

Părinții mei nu l-au cunoscut pentru că trebuie să fim la o etapa mai avansata a relației noastre. Era vorba despre el de la început, însă nu eram pregătită să spun. Am decis să spunem noi la un moment dat. Am fost forțați să spunem pentru că la un moment dat, au fost foarte multe comentarii în emisiune și toată lumea ba spunea despre Mircea și am zis să clarificam.
Am hotărât acum să vorbim. 

Citeste si: Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Maria Lungu: "Voi face pasul foarte greu"

Eu i-aș zice să nu mă cearcă doar daca e în Dubai. E o gluma, totuși, a mea, zic.

Eu am mai fost ceruta, însă pasul asta îl voi face foarte greu. Trebuie să văd devotamentul bărbatului fata de mine. Eu nu mai am 23 de ani", a spus Măria Lungu despre relația ei cu Mircea Eremia.

 

 

Taguri: