Kanal D, lider de audiență cu „Asta-i România!”, la nivelul întregii țări și la orașe

Autor: Oana Picerea

Mihai Ghiță prezintă „Asta-i România!”

Duminică, 5 iunie, emisiunea “Asta-i România!” a fost prima opțiune a telespectatorilor români, poziționând postul TV Kanal D pe primul loc în preferințele acestora, la nivelul întregii țări cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul difuzării emisiunii, 14:30 – 16:00, emisiunea “ Asta-i România !” a poziționat stația TV  Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3,1%, și o cota de piață de 11,9% pe targetul Național, și 2,4% puncte de rating, și 10,2% cota de piață, pe targetul All Urban.

               Peste jumătate de milion de fani (545.000)

ai emisiunii, din întreaga țară, au urmărit ieri, emisiunea „Asta-i România!”. Minutul de aur, înregistrat la ora 15:38, a adunat în fața micilor ecrane 818.000 de telespectatori care urmăreau cu interes reportajele din cadrul emisiunii „Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 

Citeste si: Duminică, la „Asta-i România!”, de la ora 14:30, „stăpânul" de suflete din inima munților

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

               Nu ratați emisiunea  “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.