Secretul ascuns al Larisei de la Casa Iubirii. Cum ar putea să o ajute relația cu Ionut și care ar fi motivul pentru care cei doi s-ar despărți

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 iun 2022, 12:10

Larisa si Ionut, detalii despre relatia lor oferite de un astrolog

Sursa: Instagram

Larisa, sora geamana a lui Dori care a iesit din competitia matrimoniala in urma cu cateva saptamani, are in prezent o relatie cu Ionut.

Ionut și Larisa de la Casa Iubirii formează un cuplu. Cei doi și-au dat seama că au foarte multe în comun și chiar daca Kinga râvnea la Ionut, se pare că Larisa a fost mai iute de picior și a reușit să i-l sufle. În prezent, cuplul proaspăt format se bucura de fiorii iubirii, însă trebuie să aibă mare grija daca vor că aceasta dragoste să înflorească și să ajungă în alta etapa.

Astrologul Luminiță Ristea a dezvăluit pentru canalul online wownews care ar putea fi punctele forte ale relației dintre Ionut și Larisa și care ar fi motivele unei rupturi: "Poate exista și o dorință de control, că un partener să îl controleze pe celalalt, să-l manipuleze și pe celalalti. Poate ajunge și la o obsesie. Este o alta cheie la care Larisa trebuie să fie atenta.

Citeste si: S-a spart ghinionul pentru Radu? De ce nu are noroc în dragoste concurentul de la Casa Iubirii. Detaliul pe care multe concurente nu îl stiu despre el

Cum ar arata relatia dintre Ionut si Larisa de la Casa Iubirii

Citeste si: De ce Alex Zănoagă nu a depus nici acum actele de divorț. Motivul pentru care Simina Loica nu vrea să meargă la notar

Într-o analiza relațională, Luna, unde este ea? La Ionut nu am reușit să văd. La Larisa este în Rac, înseamnă că ea este foarte mămoasă, foarte protectoare. Ionut are o energie de foc. Săgetătorii sunt young, are nevoie de adrenalina. El se poate plictisi, nu are nevoie de o mama, are nevoie să caute lucruri inedite, să meargă pe munte, să călărească pe malul marii. Are o rana karmica pe care ar putea să o rezolve, vine cu niste traume repetitive și niste traume din relațiile cu alti bărbați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa si Ionut, relatie karmica

Citeste si: Cum reușește Bianca Drăgușanu să aibă succes în afaceri și să nu piardă un leu. Frumoasa blondă a investit recent într-un apartament în Dubai

Însă, ea poate să învețe de la Ionut și cum să își manifeste aceasta energie. Nicio relație nu e întâmplătoare. Sunt relații karmice. Sunt relații care trebuie să se întâmple și Ionut ar putea să o ajute în ce privește destinut. Ar trebui să proceseze amândoi aceste informații, a dezvăluit astrologul.