S-a spart ghinionul pentru Radu? De ce nu are noroc în dragoste concurentul de la Casa Iubirii. Detaliul pe care multe concurente nu îl stiu despre el

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 iun 2022, 12:10

Radu de la Casa Iubirii, ghinionist in dragoste

Sursa: Instagram

Radu, unul dintre cel mai vanat concurent de la Puterea Dragostei, are ghinion in dragoste si chiar el a spus acest lucru la un moment dat.

Radu a fost încă de la începutul competiției matrimoniale extrem de vânat de către concurente, însă el și-a îndreptat atenția spre Kinga care pare că l-a dezamăgit teribil, concurenta nefiind deloc hotărâtă în ce-l privește. După ce s-a resemnat, Radu, cu greu a reușit să intre din nou pe piață, cum s-ar spune, dar iată că după trei luni de stat la Casa Iubirii, pare că i s-ar fi spart ghinionul deoarece concurentul s-a apropiat foarte mult de Gratiela.

Citeste si: Secretul ascuns al Larisei de la Casa Iubirii. Cum ar putea să o ajute relația cu Ionut și care ar fi motivul pentru care cei doi s-ar despărți

De ce Radu de la Casa Iubirii are ghinion in dragoste

Însă de ce Radu este ghinionist într-ale amorului? Iată și părerea unui astrolog, mai exact a doamnei Luminiță Ristea care a reușit să îi contureze în linii mari un profil concurentului de la Casa Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pentru Radu este foarte important să trăiască o relație, să fie într-o relație, să experimenteze o relație pentru că asta e tema lui de destin.

La Radu este vorba de o tema relațională. Prin aceasta relație pe care o să o lege cu Gratiela, poate să își trăiască sau să lucreze aceasta zona. El nu are noroc pentru că având și Marte în Berbec. El are aceasta energie a Berbecului. Nu îl interesează, el se duce că Berbecul. Face ce vrea, când vrea, cum vrea și atunci el trebuie să temporizeze.

Citeste si: De ce Alex Zănoagă nu a depus nici acum actele de divorț. Motivul pentru care Simina Loica nu vrea să meargă la notar

Motivul pentru care Radu de la Casa Iubirii nu are o iubita

Trebuie să se pndereze, să aibă mai multa răbdare, aplicare, să înțeleagă că are aceasta tema de destin și nu prea scapă.

Trebuie să își asume o relație, să fie mai dezchis către relaționare. Lui îi place să facă ce îl taie capul, el trebuie să vadă cum e să tina cont de partener, să nu se mai duca cu capul înainte. O femeie este cea care alege partenerul, însă acum, să conștientizam că acum este acea energie "young". Femeia este cea care așteaptă. Berbecii nu prea au răbdare",
a mai dezvăluit astrologul.