Ce mănâncă Andreea Mantea atunci când simte nevoia de ceva dulce, însă vrea să-și mențină silueta. Secretul la care vedeta apelează de fiecare dată

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 07 iun 2022, 10:54

Ce mănâncă Andreea Mantea atunci când simte nevoia de ceva dulce, însă vrea să-și mențină silueta. Secretul la care vedeta apelează de fiecare dată

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea ține foarte mult la silueta ei și caută fel și fel de alternative pentru a rămâne la kilogramele dorite. Iată ce mănâncă vedeta atunci când poftește la un desert.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran. Vedeta este urmărită de un număr foarte mare de oameni în mediul online, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei. Este bine cunoscut faptul că prezentatoarea Tv s-a confruntat o bună perioadă cu kilogramele în plus, iar acum este mult mai atentă la alimentația ei. Iată ce mănâncă Andreea Mantea atunci când simte nevoia să-și ia aportul de zahăr, însă fără prea multe calorii.

Ce mănâncă Andreea Mantea pentru a arăta mereu bine 

Andreea Mantea a făcut o schimbare radicală în viața ei, după ce a constatat că nu o mai încape nimic din ce avea în garderobă. După ce a acumulat câteva kilograme în plus și nu se ma simțea deloc bine în pielea ei, prezentatoarea Tv a decis să-și schimbe stilul de viață. La recomandarea nutriționistului, vedeta are o alimentație mult mai sănătoasă și regulată, ba chiar face și sport.

Recent, Andreea Mantea a postat pe pagina de Instagram, din culisele emisiunii ”Casa Iubirii”, un video în care le arată urmăritorilor săi ce mănâncă atunci când simte nevoia de ceva dulce. Vedeta este foarte pofticioasă de fel, însă, în această perioadă, a reușit să se abțină de la orice preparat nesănătos. Aceasta a optat pentru un cheesecake, care nu este foarte bogat în calorii. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele declarații ale lui Costi după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce a spus fostul concurent despre Natalia: ”O voi trata ca pe o regină”

Andreea Mantea încearcă să nu facă excese, însă, de fiecare dată, gustă din preparatele care îi fac cu ochiul și nu se înfometează niciodată. Drept dovadă, prezentatoarea Kanal D a ajuns la silueta mult visată în doar câteva luni și se simte foarte bine cu ea și, totodată, a reușit să intre în hainele la care nici nu mai visa.

Citeste si: Cine este Alexandra, noua concurentă din ”Casa Iubirii”? Tânăra are doar 19 ani. Ce așteptări are de la următorul bărbat din viața ei?