Patrizia Paglieri l-a luat un pic prin surprindere pe Bursucu atunci când a anunțat că pregătește chifteluțe, astfel, matinalul s-a gândit să facă un pact cu ea. Ce pact au făcut Bursucu și Patrizia Paglieri în direct?
Ce pact au făcut Bursucu și Patrizia Paglieri?
Bursucu i-a propus Patriziei să nu mai facă chiftele timp de o lună, astfel, cei doi au încheiat un pact, iar bucătarul s-a conformat cerințelor matinalului.
”Hai să facem o înțelegere acum la emisiune, vă rog, se poate? Te rog eu, începând de astăzi, pentru o lună de zile de acum încolo, până pe 7 iulie, o lună nu mai facem chiftele”, i-a propus Bursucu.
În fiecare zi, Patrizia Paglieri vine cu noi rețete pe care le face în direct, în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”.
”Chiftele din urdă, morcov și parmezan”, a spus Patrizia Paglieri.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti
Pentru că Bursucu nu a fost dat pe spate de rețeta ei de chiftele cu morcov, urdă și parmezan, Patrizia s-a gândit să-l îndulcească puțin și să pregătească un desert sofisticat, pe care gospodinele nu-l pregătesc tot timpul, ci în zilele cu o anumită semnificație.
Chef Patrizia Paglieri a pregătit cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, un desert delicios și extrem de ușor de preparat, exact așa cum sunt toate rețetele pe care chef le face în fiecare zi la
Dimineața cu noi.Pentru cupele cu unt de arahide, mascarpone și amaretti aveți nevoie de câteva ingrediente simple, mai exact, unt de arahide, frișcă, mascarpone, amaretti și cognac. Untul de arahide este cel care dă un gust aparte preparatului.
Rețetele pregătite de Patrizia Paglieri sunt cât se poate de accesibile și oricine le poate face acasă, în propria bucătărie.