Patrizia Paglieri a pregătit Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, la Dimineața cu noi, 7 iunie 2022. Ingredientul minune care oferă un gust aparte preparatului

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:04

Patrizia Paglieri a pregătit Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, la Dimineața cu noi, 7 iunie 2022. Ingredientul minune care oferă un gust aparte preparatului

Sursa: Captură YouTube

Voia bună se cunoaște de dimineață, matinalii ”Dimineața cu noi” au intrat în bucătărie pentru a afla care sunt rețetele pe care Patrizia Paglieri le-a pregătit astăzi.

Patrizia Paglieri l-a luat un pic prin surprindere pe Bursucu atunci când a anunțat că pregătește chifteluțe, astfel, matinalul s-a gândit să facă un pact cu ea. Ce pact au făcut Bursucu și Patrizia Paglieri în direct?

Ce pact au făcut Bursucu și Patrizia Paglieri?

Bursucu i-a propus Patriziei să nu mai facă chiftele timp de o lună, astfel, cei doi au încheiat un pact, iar bucătarul s-a conformat cerințelor matinalului.

”Hai să facem o înțelegere acum la emisiune, vă rog, se poate? Te rog eu, începând de astăzi, pentru o lună de zile de acum încolo, până pe 7 iulie, o lună nu mai facem chiftele”, i-a propus Bursucu.

În fiecare zi, Patrizia Paglieri vine cu noi rețete pe care le face în direct, în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”.

De această dată, preparatul propus de chef nu a fost pe gustul lui Bursucu, însă aceasta nu s-a lăsat până nu a pregătit chifteluțe din legume, dar și un desert care a scos-o din impas.

”Chiftele din urdă, morcov și parmezan”, a spus Patrizia Paglieri.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri a pregătit astăzi la Dimineața cu noi cele mai gustoase Spaghete bolognese! Iată rețeta pentru renumita mâncare cu specific italian și pașii pentru un desert delicios de vară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti

Pentru că Bursucu nu a fost dat pe spate de rețeta ei de chiftele cu morcov, urdă și parmezan, Patrizia s-a gândit să-l îndulcească puțin și să pregătească un desert sofisticat, pe care gospodinele nu-l pregătesc tot timpul, ci în zilele cu o anumită semnificație.

Chef Patrizia Paglieri a pregătit cupe cu unt de arahide, mascarpone și amaretti, un desert delicios și extrem de ușor de preparat, exact așa cum sunt toate rețetele pe care chef le face în fiecare zi la

Dimineața cu noi.

Pentru cupele cu unt de arahide, mascarpone și amaretti aveți nevoie de câteva ingrediente simple, mai exact, unt de arahide, frișcă, mascarpone, amaretti și cognac. Untul de arahide este cel care dă un gust aparte preparatului.

Rețetele pregătite de Patrizia Paglieri sunt cât se poate de accesibile și oricine le poate face acasă, în propria bucătărie.

Citeste si: Viviana Sposub și George Tănase au făcut senzație la SAGA Festival. Iată cum s-au distrat matinalii în weekend