Părinții Larisei au dat verdictul! Ce părere au despre relația cu Ionuț. Concurenta a fost dată de gol chiar de tată ei: ”Nu a fost îndrăgostită niciodată”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 07 mar 2023, 04:00

Părinții Larisei au dat verdictul! Ce părere au despre relația cu Ionuț. Concurenta a fost dată de gol chiar de tată ei: ”Nu a fost îndrăgostită niciodată”

Sursa: Captură KANAL D

Părinții Larisei au oferit primele declarații despre relația fiicei lor cu Ionuț. Ce părere au despre partenerul fetei lor?

Larisa și Ionuț au fost luați prin surprindere de un apel video din partea părinților concurentei. Andreea Mantea i-a întrebat ce părere au despre relația fetei lor cu Ionuț, dar, mai ales, ce părere au despre tânăr și dacă este potrivit pentru fata lor.

Părinții Larisei au dat verdictul în relația cu Ionuț

Mama Larisei a fost foarte deschisă și a dezvăluit că-l place foarte mult pe Ionuț și este pentru prima dată când o vede pe fiica ei îndrăgostită.

”E un băiat foarte frumos, cu capul pe umeri, cum se zice și pare că știe ce vrea. (n.r Vă place cum se comportă cu Larisa?) Da, ce mamă nu ar vrea să-și vadă fata fericită, băiatul fericit. (n.r Credeți că s-a îndrăgostit?) Eu așa cred, un pic, un pic, nu mult. (n.r Ionuț pare și el îndrăgostit?) Așa pare, din exterior”, a

spus mama Larisei despre Ionuț și relația pe care o are cu fiica ei.

Citeste si: Ce mănâncă Andreea Mantea atunci când simte nevoia de ceva dulce, însă vrea să-și mențină silueta. Secretul la care vedeta apelează de fiecare dată

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este Ionuț potrivit pentru Larisa?

De asemenea, mama Larisei le-a dat și câteva sfaturi prețioase, pentru că sunt la început de drum și gelozia se activează la orice pas.

”Să se gândească bine ce vor să facă, să lase unul de la altul dacă vor ajunge mai departe și să existe comunicare între ei, să comunice orice problemă au, ce nu le place, să-și spună frumos în față și să discute”, a

mai spus mama Larisei.

 

Tatăl Larisei are și el, la rândul lui, o părere foarte bună despre Ionuț și consideră că trebuie să-i placă ei, părerea lor nu ar trebui să conteze.

”Ea nu prea a fost îndrăgostită, a fost vreo șase luni, a avut un iubit, dar nu a fost îndrăgostită niciodată, acum cred că simte ceva dragoste, după cum o văd în discuții”, a

spus tatăl Larisei.

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Mantea în miezul nopții. A surprins pe toată lumea: ''De două zile, m-am mutat''