Decizie fără precedent luată de Vladimir Putin! Motivul pentru care nu vrea să mai apară în fața poporului

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 mar 2023, 02:15

De ce nu mai apare Vladimir Putin în fața poporului

Sursa: PixaBay

În fiecare an, în luna iunie, Vladimir Putin, președintele Rusiei, susținea un dialog ce era difuzat la televizor. În cadrul „Liniei directe”, liderul de la Kremlin răspunea mai multor întrebări care veneau din partea publicului, conform lui Dmitri Peskov, citat de Interfax, relatează Stiri.tvr.ro.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Rusiei, a declarat că este exclus ca Vladimir Putin să susțină dialogul televizat luna aceasta, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace. Cu toate acestea, Peskov a declarat că pregătirile sunt în desfășurare, dar încă nu se știe data concretă când va fi reprogramat.

Dialogul la care participa Vladimir Putin a avut loc, pentru prima data, în anul 2017.

De atunci, în afară de anul 2020, când restricțiile împotriva COVID-19 erau în vigoare, „Linia directă” s-a desfășurat în fiecare an.

Cum se desfășura, mai exact, dialogul lui Vladimir Putin?

Preț de o oră, liderul de la Kremlin răspundea întrebărilor venite din partea publicului, de la rușii care vorbeau despre preocupările personale, conform Stiri.tvr.ro.

Se pare că, prin intermediul acestui dialog televizat, Vladimir Putin le arăta rușilor că este implicat chiar și în problemele personale ale oamenilor, fiind înfățișat ca un tată grijuliu.

Citeste si: Lista sancțiunilor impuse Rusiei de la declanșarea războiului din Ucraina

În urma discuțiilor pe care Putin le avea cu rușii, acesta le promitea rezolvarea problemelor cu care se confruntă. În timpul respectivului dialog, au fost abordate probleme precum: plata întârziată a salariilor, incapacitatea alimentării cu gaze, reparații la nivel rutier și nu numai.

Cu toate acestea, Kremlinul este cel care alege întrebările le care Vladimir Putin va răspunde încă dinainte difuzării, motiv pentru care întrebările despre politică nu primesc răspuns.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce nu mai apare Vladimir Putin la televizor?

Încă de când a început invazie Ucrainei, pe data de 24 februarie, Vladimir Putin nu a mai apărut atât de des la televizor. Nu puține au fost persoanele care au pus absența lui pe seama unor probleme de sănătate, cel mai abordat subiect de acest tip fiind un cancer în fază terminală.

Așadar, unele persoane se întreabă dacă aceata ar fi motivul pentru care Vladimir Putin și-a anulat dialogul din 2022.

Cu toate acestea, Peskov susținea, în urmă cu doar câteva zile, că „Linia directă” ar putea avea loc după mijlocul lunii iunie, atunci când este programat Forumul economic internațional de la Sankt-Petersburg, conform DPA.

Ce se știe despre presupusa boală a lui Vladimir Putin?

Deși fiecare zvon despre boala lui Putin a fost infirmat de către mai-marii de la Kremlin, o nouă informație ridică semne de întrebare.

„Raportul i-a instruit pe șefii regionali să nu aibă încredere în zvonurile despre starea de sănătate a președintelui, că acesta ar fi în fază terminală.

Citeste si: Rusia a început exerciții militare „intense” cu armament nuclear. Temerile legate de un război nuclear sunt din ce în ce mai mari

Directorii au fost instruiți, de asemenea, să respingă orice zvon în acest sens care s-ar putea răspândi în cadrul unităților locale FSB. Potrivit unei surse de la una dintre unitățile regionale care a văzut nota internă strict secretă, această măsură fără precedent a avut fix efectul opus, iar majoritatea ofițerilor FSB au început acum să creadă că Putin suferă, într-adevăr, de o boală gravă ”, a declarat Christo Grozev, șeful departamentului de investigații de la Bellingcat, potrivit Digi24.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.