5 device-uri moderne pe care să i le faci cadou de ziua lui

Author: Oana Iosif

Alegerea cadoului perfect pentru partenerul de viață sau cel mai bun prieten este întotdeauna complicată, mai ales dacă el evită să-și exprime o dorință anume sau spune că are tot ce-i trebuie. Ce poți face într-o astfel de situație? Simplu: fă-i cadou un dispozitiv la modă. Mergi la sigur cu această variantă, chiar dacă, să spunem, are deja un produs similar, dintr-o generație anterioară. Bărbații întotdeauna vor fi fericiți să-și înlocuiască „jucăriile” vechi cu unele actuale, cu caracteristici mai avansate. Iată câteva device-uri moderne pe care le poți face cadou:

Țigară electronică

Țigara electronică este o idee foarte bună de cadou, dacă el este fumător. Va putea să-și ofere momente de relaxare chiar și în spații închise, unde fumatul clasic este interzis. Deci, cu siguranță îi vei face o surpriză plăcută. Dacă are deja o țigară electronică, poți să-l surprinzi cu One Puff, care este de unică folosință, foarte modern, cu un design inedit. Un astfel de dispozitiv este deja încărcat, umplut cu lichid cu diverse arome, astfel că totul devine mult mai ușor :)

Telefon mobil

Bineînțeles că are telefon, dar unul nou-nouț, mai performant decât cel pe care îl folosește, va fi un cadou care îl va bucura. Este cunoscut faptul că un telefon mobil se demodează destul de repede, că în momentul în care tu cumperi unul, firma respectivă lucrează deja la variante mai avansate, cu mai multe caracteristici. Tocmai de aceea, un mobil nou va fi întotdeauna o idee excelentă. Dacă te interesează unul foarte bun, cu un preț mediu, poți vedea în această listă cele mai bune dispozitive în 2022.

Smartwatch

Ceasul inteligent este foarte cool și foarte util și orice bărbat îl va aprecia imediat. Poate să facă atâtea lucruri încât va deveni imediat indispensabil. În afară de faptul că poate fi conectat la mobil, iar mesajele vor fi mult mai ușor de urmărit, cu un ceas inteligent își poate monitoriza activitatea fizică, pulsul și chiar greutatea.

Aparat de tuns barba

Este cadoul ideal pentru toți bărbații care au barbă. Pentru ei este la fel de importantă cum este părul sau machiajul pentru noi. Așa că îl poți surprinde cu un aparat modern de tuns barba, cu care să o ajusteze și să o aranjeze ori de câte ori simte nevoia, fără să piardă timp cu mersul la salon.

Periuță de dinți electrică

Îngrijirea dinților este importantă pentru orice persoană, indiferent de sex sau vârstă. Tocmai de aceea, o periuță de dinți electrică este un cadou inspirat în orice situație. La fel ca toate device-urile pe care le-am menționat în această listă, periuțele de dinți sunt din ce în ce mai performante. Așa că poți să-i oferi una de ultimă generație, care să facă diferența.

Foto: Pexels

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.