Cine i-a pus lui Moroșanu porecla de "Moartea din Carpați"! E un personaj monden ultra-cunoscut! Ce părere are acum Moroșanu despre poreclă. La început îi era rușine cu ea!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 12 iun 2022, 22:41

Cătălin Moroșanu, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Sursa: Kanal D

Lui Cătălin Moroșanu i-a pus porecla de "Moartea din Carpați" un personaj foarte cunoscut la noi în țară. Luptătorului de K1 nu i-a plăcut la început această poreclă.

Lui Cătălin Moroșanu i-a pus porecla de "Moartea din Carpați" Radu Pietreanu, fondatorul grupului de umor "Vacanța Mare".

La început nu i-a plăcut porecla, dar treptat, după ce a început să reprezinte România în competițiile internaționale de kickboxing, a început să îi placă.

Cătălin Moroșanu a primit porecla de "Moartea din Carpați" de la Radu Pietreanu

"<Moartea din Carpați> a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu.

Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. <Măi, Răducule, cum mă, să îmi pui Moartea din Carpați?>. Îmi era rușine. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt.

Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că <Moartea din Carpați> și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc.

Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public.

Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun.

Iată că am ajuns aici, la 40 de întrebări, <Moartea din Carpați>, Cătălin Moroșanu", a răspuns Moroșanu unei întrebări pe care i-a pus-o, la "40 de întrebări..."

moderatoarea Kanal D Denise Rifai.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de soția sa. Sportivul a vrut ca vestea să vină de la el

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cătălin Moroșanu, la "40 de întrebări..." cu Denise Rifai

Luptătorul de K1 Cătălin Moroșanu a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Născut pe 30 iunie 1984 în localitatea Cotnari, cunoscută pentru vinurile de acolo, jud. Iași, România, Cătălin Moroșanu a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți luptători de K1 din România.

Moroșanu și-a construit, pe lângă K1, o carieră în politică și în showbiz, participând la mai multe emisiuni TV.

Recent, Moroșanu a renunțat de tot la politică, declarându-se „dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală”. Moroșanu a fost de două ori consilier județean în Iași, fiind ales pe listele PDL și, ulterior, pe listele PNL.

Moroșanu și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii importante în carieră, obținute în fața lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson "Braddock" Silva și Paul Slowinski.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!