Nurgül Yeşilçay renunţă la actorie? Iată ce declarații halucinante a făcut celebra actriță! Ce are de gând să facă în viitorul apropiat?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2022, 18:52
Nurgul Yesilcay Foto(5)

Nurgul Yesilcay, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Nurgul Yesilcay

De curând Nurgül Yeşilçay a dat de înțeles fanilor ei că ar avea de gând să se retragă din lumina reflectoarelor!

Nurgül Yeşilçay are 45 de ani însă arată uluitor și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane sau în cadrul diverselor evenimente mondene. Îndrăgită actrița are peste două decenii de activitate pe platourile de filmare și a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei încântătoare încă de la primele roluri jucate în seriale de excepție.

Publicul din România a cunoscut-o pe superba actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul Dragoste și pedeapsa, alături de celebrul Murat Yildirim, apoi această a revenit la Kanal D

în producția Furtună pe Bosfor, în anul 2015, în serialul Kosem în anul 2017 și ulterior în serialul de succes, Gulperi, în anul 2019.

Nurgül Yeşilçay renunţă la actorie? Iată ce declarații halucinante a făcut celebra actrița

Anul trecut Nurgül Yeşilçay a fost cooptată să joace în primul ei serial polițist, intitulat Son Nefesime Kadar (Până la ultima respirație). Aceasta a acceptat noul rol principal că pe o mare provocare, deoarece este vorba despre un scenariu dificil și o acțiune solicitantă pe platourile de filmare.

La începutul acestui an, în timpul filmărilor Nurgul a trecut prin clipe de groază deoarece a suferit un accident de mașina chiar în timp ce filma alături de colegii săi.

Celebra actrița a suferit o spaima teribilă și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în spital. Însă în prezent se simte bine și chiar a revenit de ceva vreme pe platourile de filmare unde și-a reluat activitatea.

Citeste si: O mai țineți minte pe Gulseren din „Furtună pe Bosfor„? Actrița arată senzațional în costum de baie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Nurgül Yeşilçay a participat la o petrecere privată, iar la ieșirea din restaurant, a fost întâmpinată de jurnaliști care i-au adresat câteva întrebări. Întrebată ce va face pe timpul verii, Nurgul a răspuns că se va bucură de o binemeritată vacanță deoarece are nevoie să își încarce bateriile pentru următorul sezon de filmări care se anunță unul încărcat.

Ulterior însă jurnaliștii au întrebat-o dacă are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioada mai lungă pentru a se odihni, iar actrița a răspuns că se gândește și la

acest lucru, însă deocamdată are multe proiecte în așteptare. Această a mai adăugat și faptul că este posibil să lucreze și în spatele camerelor de filmat în viitorul apropiat, la partea de scenarii.

Citeste si: Panică în rândul fanilor celebrei Nurgül Yeşilçay! Îndrăgita actriță a leșinat pe scenă! Iată ce s-a întâmplat si care este starea sa in prezent

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.