Cine este noul concurent care a pășit pragul în „Casa iubirii”! Are 22 de ani și este jumătate arab, jumătate român

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 mar 2023, 01:30

Cine este noul concurent care a pășit pragul în „Casa iubirii”! Are 22 de ani și este jumătate arab, jumătate român

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, băieții au fost bucurați de prezența unui nou concurent în casa lor, dar și curioși să afle cât mai multe lucruri despre acesta.

Astăzi, un nou concurent a pășit pragul în „Casa iubirii”, respectiv în casa băieților. Este vorba despre Odeh Eduard, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care provine din București și care este, de profesie, dealer de casino. Noul concurent a fost întâmpinat de băieți cu mare bucurie și interes, astfel că imediat ce Odeh a luat loc pe scaun, sesiunea de întrebări și răspunsuri a început.

Cine este Odeh Eduard, noul concurent care a venit la „Casa iubirii”. Cu ce gânduri a venit în emisiune

„Cu ce gânduri ai venit pe la noi, în emisiune?”, este prima întrebare la care a răspuns Odeh.

„Să găsesc și eu o fată(...) M-am mai uitat așa (n.r.: la emisiune), pe sărite, dar erau certuri, nu înțelegeam nimic.

M-am uitat la episoadele alea când venea un concurent nou, m-am uitat la fete, să mă liniștesc puțin. Am văzut că ați avut toți emoții prima oară, după m-am mai calmat”, a fost răspunsul oferit de noul concurent.

Citeste si: După ce a făcut-o să plângă în hohote, Sorin a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Ce a urmat l-a lăsat mască pe Adrian

Întrebat ce așteptări are de la o fată, Odeh a răspuns:

„Să fie loială și sinceră. Dacă o persoană se ascunde de mine înseamnă că deja nu este ce trebuie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu sunt foarte open-minded, adică pot să vorbesc cu ea orice chestie, orice s-ar întâmpla, nu este nicio problemă, poți să vorbești cu mine, te întreb ce s-a întâmplat... dar să fie sinceră, să nu-mi ascundă, că dacă îmi ascunde apar nervi, apar certuri și nu am nevoie de așa ceva. Eu sunt mai liniștit, așa”.

Ce fel de fată caută Odeh și cum a decurs ultima lui relație

Odeh a vorbit și despre preferințele sale în legătură cu aspectul fizic al unei femei, dar a punctat că, pentru el, este mai importantă gândirea. Din momentul în care a început să descrie ce fel de femei îl atrag, toți băieții au spus că se potrivește cu Grațiela, lucru pe care l-au spus și în momentul în care a intrat în casă. 

„Dacă mă întrebi ce prefer eu, este creolă, brunetă, cu ochii căprui-negri.

Dar asta e doar așa, o preferință, dacă mă întrebi. Mi-a plăcut de o grămadă de fete care erau blonde, cu ochi albaștri, nu contează așa mult. 

Citeste si: Bianca, decizie radicală în privința lui Adrian! „M-a făcut să dau pași înapoi acum” Concurenta se va întâlni cu Sorin în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

(...) Mi-a mai arătat-o cineva pe Grațiela, cred că este acea fată, nu știu după nume. Fizicul, să zic, atrage așa, dar după să vedem ce-l duce pe fiecare (n.r.: capul)”, a spus Odeh.

Cât despre ultima relație a noului concurent, se pare că lucrurile nu au mers tocmai de minune, pentru că, deși exista iubire, nu mai exista înțelegere.

„S-a terminat în noiembrie, dar pot să zic că eram mai gelos, din ambele părți, și știi cum e, odată ce ești gelos se formează o toxicitate, o obișnuință. Nu mai mergea, oricât am încercat să reparăm. Deși amândoi ne potriveam, cum arătam, ne iubeam, dar nu era conexiunea aia”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.