3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un blender sau un mixer

Author: Ana Filip

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, atât belnderul cât și mixerul reprezintă două mici electrocasnice cu ajutorul cărora gătitul este mult mai ușor de realizat. De aceea, credem cu tărie că ambele aparate  nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie! Drept urmare, atunci când îți cumperi unul dintre aceste aparate, trebuie să depui tot efortul necesar pentru a putea face o alegere cât mai bună.

Ei bine, în acest sens am pregătit mai multe recomandări ce sigur te vor ajuta să alegi cel mai bun blender precum și cel mai bun mixer pentru bucătăria ta. Iată care sunt aspectele de care trebuie să ții cont neapărat atunci când faci această achiziție:

Puterea motorului

Atât în cazul blenderului cât și a unui mixer, motorul este componenta cu o importanță deosebită. Acesta se face responsabil de eficiența aparatului, iar atât timp cât alegi un model cu o putere redusă, cel mai probabil te vei chinui destul de mult să mărunțești sau să omogenizezi anumite ingrediente.

Ei bine, ține cont că nu îți cumperi un astfel de aparat prea des. Iar de aceea atunci când faci o astfel de achiziție, ar trebui să alegi doar modele cu o putere a motorului cât mai mare. În acest fel vei ști că utilizarea acestor electrocasnice mici de bucătărie va fi o reală plăcere și nu un chin, așa cum se întâmplă în cazul aparatelor cu o putere mică.

Tipul aparatului

Un alt criteriu important este și tipul aparatului. Dacă vei arunca o privire peste ofertele magazinelor care comercializează astfel de aparate, vei vedea că există diferite tipuri de blendere sau de mixere. Ei bine, pentru a putea face alegerea optimă pentru tine, ar trebui să te documentezi cât mai bine în prealabil.

Ce îți sugerăm să faci? Ei bine, ar trebui să te informezi care sunt atât avantajele cât și dezavantajele fiecărui tip de mixer sau blender în parte, iar în acest sens îți va fi mai ușor să tragi o concluzie.

În final, odată ce ai stabilit care este tipul fiecărui aparat în parte de care ai nevoie, poți pleca la cumpărături.

Brand

Brandul a fost, este și va fi mereu un important criteriu folosit în timpul cumpărăturilor. Drept urmare, ar fi greșit să ignori acest detaliu atunci când îți cumperi mixerul sau blenderul, deoarece brandul poate fi o garanție a calității. În acest fel, alegând un aparat de la un brand de renume, apreciat pe piața produselor pe care le comercializează, vei beneficia cel mai probabil de un produs de calitate, de care te vei folosi ani buni fără să te dezamăgească.

Acestea sunt așadar cele mai importante 3 criterii pe care ar trebui să le folosești neapărat atunci când îți cumperi un blender sau un mixer. Urmând sfaturile pe care ți le-am oferit, fără dar sau poate vei face o alegere ce te va răsplăti cu foarte multă satisfacție.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.