5 păcănele online îndrăgite pentru funcția „WILD”

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 iun 2022, 17:56
video Foto(4)

Sloturile online se împart în mai multe categorii, unul dintre criteriile de diferențiere fiind reprezentat de funcțiile speciale. Foarte apreciate sunt cele care beneficiază de funcția „Wild”, care face ca o anumită pictogramă să înlocuiască orice alt simbol atunci când se poate forma o combinație care plătește.

Iată 5 păcănele cazinou îndrăgite de jucătorii români pentru această funcție, ce mărește șansele de a obține câștig:

WILD DOLPHINS

Este un slot cu tematică marină, având 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Cele mai importante pictograme reprezintă două tipuri de pești (capul de ciocan și tang-ul galben), căluți de mare și țestoase. În ciuda numelui, delfinii nu sunt simboluri Wild în jocul de bază, ci declanșează funcția „Rotiri gratuite”. Astfel, minim trei delfini opriți pe ecran îți aduc 12 învârtiri suplimentare cu factor de multiplicare x2.

În timpul secvenței de jocuri gratuite, delfinii devin „Extra Wilds”, sporind șansele de a avea combinații câștigătoare. Ei se alătură, astfel, scoicii cu perlă, care joacă rolul de simbol Wild tot timpul. Pe lângă faptul că substituie orice alt simbol (cu excepția delfinului), perla plătește 4.000 de fise dacă apare în 5 exemplare pe ecran. În comparație, cinci pești ciocan aduc un câștig de 1.000 de fise.

PERFECT CATCH

Rămânem în lumea apelor și vorbim despre un joc pe care pescarii îl îndrăgesc cu siguranță. Decorul nu mai este oceanul, ci o baltă cu vegetație specifică. Simbolurile clasice 10, J, Q, K și A sunt desenate astfel încât să semene cu niște cârlige de undiță. Celelalte simboluri sunt broasca, racul, plus bocancii cu talpa dezlipită și cutia de conserve, care „zac” pe fundul apei.

Simbolul Wild este reprezentat de alge, pentru cea mai bună plată posibilă. Există și un Wild suplimentar, un pește albastru cu dinți ascuțiți, care poate apărea în mai multe exemplare pe aceeași rolă. Un pește galben multiplică plata până la 25 de ori, apoi se transformă și el tot în Wild, în timp ce un pește roșu înmulțește câștigul de până la 5 ori, înainte se devină Wild. Așadar, „Perfect catch” are nu mai puțin de trei simboluri Wild, pe lângă alte funcții speciale profitabile.

GEMS BONANZA

Fundalul grilei este reprezentat harta unei comori, iar în spate este un templu cu intrarea străjuită de flăcări. Pe cele opt role cad diamante de diferite forme și culori, care formează câștiguri dacă se opresc pe linii adiacente. Nu este obligatoriu ca pictogramele de același fel să se alinieze de la cea mai din stânga coloană către dreapta, ca la majoritatea sloturilor. Este disponibilă funcția câștigurilor în avalanșă, adică simbolurile care formează un câștig dispar, lăsând locul altora.

Sunt două moduri Wild: Crystal Wild și Wild Norocos. În aceste secvențe, între pictogramele care reprezintă o piatră prețioasă verde se formează o conexiune, iar toate simbolurile întâlnite în cale se transformă în bani.

La fiecare rotire, numărul de simboluri câștigătoare care au dispărut în timpul colapsării se contorizează, iar măsurătorul „Febra de Aur” se umple. Când este atinsă cota maximă, se declanșează un câștig mare.

MYSTERIOUS

Pare inspirat din ecranizările după poveștile Agathei Christie, în care un detectiv trebuie să elucideze misterul unei crime. Melodia din fundal este cum nu se poate mai potrivită, iar fulgerele brăzdează cerul din background, acompaniate de urletele lupilor.

Sunt trei jocuri speciale care se pot declanșa aleator, în funcție de simbolul Wild apărut pe ecran pe rolele 2, 3 și 4:

  • The Lord – vine cu un factor de multiplicare de 2x sau de 3x;
  • The Lady – după ce plătește toate câștigurile, se poate expanda pentru a dezvălui un simbol stivuit mister, care creează noi combinații câștigătoare;
  • The Baron – transformă în Wild-uri simbolurile adiacente de pe verticală.

Trei simboluri Free Spins acordă 8 rotiri gratuite, numărul învârtirilor suplimentare ajungând la 12 pentru 4 simboluri de acest tip. Ai de ales între o secvență bazată pe multiplicatori și una bazată pe Wild-uri. În prima, când un orologiu se oprește pe role, se acordă un multiplicator de până la 12x. Două orologii blochează multiplicatorul pe role și aduce alte 3 învârtiri gratuite. În a doua, fiecare Wild oprit pe role rămâne până la finalul învârtirilor gratuite, mișcându-se pe ecran.

PINATA FIESTA

Este un slot ca o petrecere, viu colorat, cu lumini și muzică de fiesta. Felul în care sunt desenate simbolurile contribuie la crearea unei super atmosfere: ardeiul iute cu sombrero, care ține un trabuc în colțul gurii, cactusul care „zdrăngăne” din instrumente tradiționale, chitara și paharul de tequila, cu gheață și lămâie alături.

Cel mai spectaculos simbol este chiar Wild-ul, reprezentat de o stea galbenă cu ochelari de petrecere. Ea poate substitui orice simbol, cu excepția Scatter-ului, care este calul din hârtii multicolore, care aduce de la 10 la 20 de rotiri suplimentare.

Cea mai importantă funcție suplimentară este Pinata, care se declanșează aleatoriu și acordă un premiu surpriză: Mega Pinata (rolele 1, 2 și 3 conțin doar simboluri mega), Grande Reels (un număr aleator de role se transformă în Wild), Fiesta Frenzy (toate regalitățile se transformă în același simbol), Popping Wild (pe ecran apar baloane, care se sparg și lasă Wild-uri în locul lor).

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.