Exclusiv! Ernest își dorește o educație cât mai realista pentru fiul lui: "Trebuie să știe că exista și decepții, și oameni rai și prostie"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 mar 2023, 02:20

Prezentatorul "În căutarea adevărului" și-a dorit încă de la început o viață departe de ochii publicului chiar daca lucrează în domeniu de ani buni.

Când vine vorba de familie, Ernest nu este pe principiul expunerii și încearcă împreună cu soția și pustiul lui, Alex, să aibă o viață normală și discretă. De aceea a ales ca fiul său să afle foarte târziu că tatăl său lucrează în televiziune. Chiar și aparițiile mondene ale lui Ernest sunt destul de rare în ciuda faptului că televiziunea este una din provocările la care s-a înhămat cu mulți ani în urma făcând formate de succes oferindu-i notorietate.

Ernest stă departe de lumea mondenă

Citeste si: EXCLUSIV! Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: "Sunt expert în roșii! Îmi place să le copilesc, se udă într-un fel anume!"

Mai mult, vedeta Kanal D recunoaște că nu acesta este scopul lui în viață. Faptul că oamenii nu îl văd prea des în publicațiile online sau în presa de monden nu poate decât să-l bucure pentru că mereu și-a dorit să păstreze o notă de mister asupra lui.

Cât despre educația fiului sau, Ernest spune că nu l-ar deranja să calce pe urmele lui, însă până atunci mai are multe lucruri și valori morale de învățat și multe de experimentat și nu o să îl menajeze atunci când vine vorba de viața reală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ernest, dezvaluiri in exclusivitate despre fiul lui, Alex

Intrebat dacă ar avea ceva impotriva daca va alege o cariera in televiziune, Ernest a fost destul de ferm: "Nu aș avea cu ce să fiu împotrivă. Până ajunge el în punctul acela și anume atunci când mi-am început eu cariera în TV, aș vrea să fie pregătit pentru viață. Să nu creadă că sunt doar panseluțe, unicorni roz sau mai stiu eu ce.

Trebuie să știe că în viață mai sunt și decepții și dezamăgiri și oameni răi și multă prostie și multă fățărnicie. Să știe că în viață nu este totul simplu, trebuie să tratezi lucrurile în serios și nu în bășcălie. Trebuie să știe că este responsabil pentru faptele sale, că este stăpânul propriilor decizii, destin. Acestea ar fi armele pe care trebuie să le stăpânească indiferent de domeniu; fie că e vorba de stomatolog, indiferent ce vrea să fie vlogger, artist",
a spus Ernest în interviul acordat în exclusivitate pentru kanald.ro.

 

Taguri: