Ugur Güneş, actorul care a dat viață personajului Yilmaz în serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit vedetă la Bollywood! Iată din ce proiect inedit face parte!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2022, 14:57
ugur gunes Foto(4)

Ugur Gunes, un actor talentat si apreciat in Turcia si in străinătate

Sursa: Instagram Ugur Gunes

Îndrăgitul actor Ugur Güneş a ajuns cunoscut și admirat la Bollywood! Iată din ce proiect inedit a făcut parte recent!

Uğur Güneş are 34 de ani și aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare, dar cu toate acestea chipesul actor a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte. Rolurile sale jucate magistral l-au ajutat să devină de-a lungul anilor unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ugur Güneş, actorul din serialul Mă numesc Zuleyha, a devenit vedetă la Bollywood

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor în anul 2019, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Yilmaz, un tânăr ambițios care a luptat până în ultima clipă a vieții sale pentru marea lui iubire. De curând îndrăgitul Uğur Güneş a devenit cunoscut și la Bollywood, deoarece a fost cooptat într-un proiect muzical inedit, mai precis a filmat în videoclipul unei renumite cântărețe din India.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă! Ce distincție a primit celebrul actor Uğur Güneş!

Tânărul actor Ugur Güneş a făcut furori în Turcia cu rolurile sale jucate în serialele: Mă numesc Zuleyha, Diriliş: Ertugrul, Kanunsuz Topraklar, sau Isimsizler, care i-au adus mari succese în carieră.

Anul trecut celebrul actor a fost premiat în cadrul unui important festival desfășurat în Dubai, The Murex d’Or Dubai, pentru Cel mai Bun Actor Internațional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Ugur Güneş a fost cooptat într-un nou proiect de senzație. Potrivit viatacuaromadecafea.com, o renumită cântăreață din India, Tanya Singh, l-a ales să-i fie partener în cel mai recent videoclip al ei, care a fost filmat chiar în Istanbul, în stil Bollywoodian. Tema clipului este una emoționantă și romantică deoarece are în prim plan povestea de dragoste dintre un chipeș turc și o frumoasă indiancă.

Iar în luna iulie, îndrăgitul Ugur Güneş va merge în India cu ocazia lansării videoclipului respectiv.

Citeste si: Uğur Güneş, actorul care a jucat rolul Yilmaz în producția Mă numesc Zuleyha, transformare fizică spectaculoasă! Iată cum arată la un an de la retragerea sa din distribuția serialului!