Moritz Eis, gelateria unde te poți răcori cu o înghețată din ingrediente 100% naturale

Author: Madalina Maftei
Gelateria Moritz Eis Foto(4)

Moritz Eis, gelateria unde te poți răcori cu o înghețată din ingrediente 100% naturale

Sursa: Facebook Moritz Eis

Zilele toride de vară își fac simțită prezența, temperatura din termometre depășește 30 de grade celsius, iar cel mai bun mod să te răcorești este cu o înghețară din ingrediente 100% naturale. Gelateria Moritz Eis pune la dispoziție o sumedenie de arome delicioase, care merită încercate, mai ales în aceste zile caniculare.

Înghețata este un must have al verii, niciun desert nu poate fi mai savuros decât o înghețată făcută din ingrediente naturale. De la mic la mare, toată lumea o adoră și nu poate rezista gustului delicios, aromelor parfumate și consistenței cremoase.

Înghețată răcoritoare, în arome irezistibile

Atunci când simți pofta de ceva dulce și răcoros, înghețata Moritz Eis este una dintre cele mai delicioase deserturi, este un răsfăț pentru papilele gustative, iar diversitatea aromelor o să vă cucerească din prima, mai ales că toate ingredientele sunt naturale.

Câteva dintre aromele care merită încercate sunt ciocolata albă, dar și cele cu fructe, precum afine, piersici sau căpșuni, potrivite pentru zilele toride de vară. Zmeura provine din Transilvania, afinele din Covasna și lavanda din Cluj, iar ciocolata este belgiană.

Gelateriile Moritz Eis le puteți găsi și în București, în zona Floreasca (Strada Frederic Chopin 10-12) și lângă Ateneul Român (Strada Episcopiei nr 6), un bun prilej de a savura o înghețată bună într-un loc cu o priveliște spectaculoasă.

Moritz Eis România face parte dintr-un lanț internațional de gelaterii, iar prima locație Moritz Eis a fost deschisă în Serbia, în anul 2012. Gustul desăvârșit al înghețatei Moritz Eis a ajuns în Muntenegru, Ungaria, Chile, dar nu în ultimul rând, în România.

Pe lângă locațiile din București, gelateriile Moritz Eis s-au răspândit în orașe precum Cluj-Napoca, în Piața Unirii și în Timișoara, tot în Piața Unirii, urmând să se deschidă o gelaterie și la malul mării, în Mamaia.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.