Prognoza meteo ANM duminică, 26 iunie 2022. Cum e vremea în România

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 mar 2023, 00:30

Prognoza meteo ANM duminică, 26 iunie 2022. Cum e vremea în România

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 26 iunie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se menține normală pentru această perioadă a anului.  

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 iunie 2022. Vreme foarte caldă la nivelul întregii țări. Cât de mult vor urca temperaturile

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Meteorologii au anunțat că vremea va fi călduroasă în prima parte a zilei, când temperaturile se vor apropia de cele normale pentru luna iunie.

Duminică, 26 iunie, temperaturile din România vor fi în creștere, dar vor exista și momente cu ploaie însoțite de descărcări electrice.

Vremea va fi caldă în regiunile sudice, local călduroasă în orele după-amiezii, iar în restul teritoriului se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse, ziua izolat în nord-est, iar noaptea pe arii restrânse în vest și sud-vest unde vor fi și descărcări electrice.

Citeste si: Avertizarea zilei de la meteorologi! Va fi cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Ce zone din România vor fi afectate

Vântul va sufla slab și moderat, în prima jumătate a intervalului cu intensificări în Moldova, unde vor fi viteze de 55…75 km/h, dar la cote mai reduse și pe areale mai restrânse și în Carpații Meridionali și Orientali, în Transilvania, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei până spre 4 grade.

Prognoza meteo ANM 26 iunie: Vremea în București

În București, de dimineață și până seara, soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În timpul serii, acești nori vor aduce cu ei și ploaie cu descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă de 15 grade

Prognoza meteo ANM 26 iunie: Vremea în Constanța

Vremea va fi frumoasă în această zi, soarele va fi prezent toată ziua pe cer, norii nu îl vor acoperi deloc. În această zi nu există nicio probabilitate să avem ploaie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe litoral se vor înregistra temperaturi maxime între 23 și 25 de grade, iar cele minime vor fi între 17 și 19 grade.

Prognoza meteo ANM 26 iunie: Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, în timpul serii acești nori vor aduce cu ei și ploaie.

Temperatura maximă va fi de 24 de grade, iar cea minimă de 14 grade.

Iată ce temperaturi se vor înregistra duminică la munte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.