”El este iubitul meu” Anunțul neașteptat făcut de Anca Țurcașiu pe o rețea de socializare. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară: ”V-ați găsit un suflet nobil și bun”

Autor: Madalina Maftei

”El este iubitul meu” Anunțul neașteptat făcut de Anca Țurcașiu pe o rețea de socializare. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară: ”V-ați găsit un suflet nobil și bun”

Sursa: Instagram Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu a făcut un anunț neașteptat în urmă cu puțin timp. Frumoasa vedetă și-a lăsat fanii mască, după ce le-a spus că s-a revăzut cu cineva drag sufletului ei.

Anca Țurcașiu este mai fericită ca oricând, iar asta se vede cu ochiul liber. Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă de cel care i-a fost partener mulți ani, artista nu a lăsat suferința să  o afecteze și s-a lăsat purtată de lucrurile frumoase pe care viața i le-a oferit. La 53 de ani, Anca Țurcașiu arată extraordinar și nu se sfiește să se pozeze în costum de baie.

Anca Țurcașiu:”El este iubitul meu prinț”

Recent, Anca Țurcașiu le-a împărtășit fanilor din online că are un prieten foarte bun la mare, pe care îl vizitează de ani de zile.

Ei bine, este vorba despre un armăsar, pe nume Prinț, pe care artista îl vizitează de fiecare dată când ajunge pe litoral. Se pare că cei doi au o relație frumoasă, iar asta se poate observa din imaginile pe care vedeta le-a postat pe o rețea de socializare.

”El este Prinț, el este iubitul meu prinț. Uite, acum mă pupă, mă pupă.  Da, iubitule, da”,  a spus Anca Țurcașiu pe Instagram, în timp ce filma pentru fanii ei, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Anca Țurcașiu își lansează prima colecție de haine! "Sunt foarte fericită. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografiile pe care artista le-a postat alături de frumosul armăsar au stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor.

”Vă reîmprospătez memoria. El este prietenul meu Prinț, de fiecare an”, a fost mesajul Ancăi Țurcașiu, care nu a rămas fără răspuns.

„V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră. O pereche caldă de suflete.

Să fiți sănătoși împreună și comunicarea să rămână pentru totdeauna. Rămâneți cu acest vibe nelimitat”, „Minunat prieten”, „Ai un prinț drăguț, frumoasă Anca”,   sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor la postarea Ancăi.

Citeste si: Anca Țurcașiu, în lacrimi la scurt timp după ce fiul ei s-a căsătorit. Ce a dezvăluit artista după eveniment

Anca Țurcașiu este o femeie extrem de admirată, multe femeie și-ar dori să aibă silueta artistei. Deși are 53 de ani, vedeta se laudă cu un trup de gazelă.

 

Taguri: