Andreea Mantea îi provoacă pe concurenții din Casa iubirii la un moment de sinceritate! „Am poze! Am chestii! Am poze cu fete!” Cum va reacționa Odeh și ce detalii uluitoare vor ieși la iveală despre el, aflați marți, 28 iunie, de la 10:00 și 16:30

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iun 2022, 19:41
Andreea Mantea Foto(5)

Andreea Mantea face un anunt important pentru concurentii din Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Momente palpitante în ediția de marți, 28 iunie 2022, a emisiunii Casă iubirii! Andreea Mantea va lansa o provocare uluitoare tuturor concurenților!

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii s-au petrecut multe momente tensionate și palpitante, iar la final concurentul care a părăsit casă a fost Dragoș. Tânărul a ajuns în pericol de eliminare după ce nominalizările primite, alături de Alexandra și Grațiela, însă cel care a avut cele mai puține voturi de susținere din partea publicului a fost Dragoș și a fost nevoit să plece acasă.

În prima ediția a săptămânii, concurenții au avut parte de o surpriză uluitoare, atunci când un nou concurent și-a făcut apariția în Casă iubirii. George a făcut furori printre fete, care au fost extrem de curioase să afle cât mai multe detalii despre el.

Andreea Mantea îi provoacă pe toți concurențîi din Casa iubirii la un moment de sinceritate! „Am poze! Am chestii! Am poze cu fete!”

Tot în ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, concurenții vor mai avea parte de o surpriză plăcută în clipă în care Sorin și Nicoleta vor anunță că formează un cuplu oficial în cadrul show-ului matrimonial și că își doresc să construiască o relație frumoasă și solidă împreună.

Mai mult decât atât, toți concurenții din casă dar și telespectatorii vor putea vedea imagini inedite cu cei doi îndrăgostiți din timpul escapadei lor romantice de la munte, ce a avut loc în weekend.

Marți, Sorin o va surprinde pe iubita lui cu un superb buchet de flori, dar și cu un sărut pasional în văzul tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Andreea Mantea le va propune concurenților o nouă provocare de pomină. După ce în Gala de duminică, Odeh a lansat acuzații la adresa Gratielei că ar socializa nud cu alți băieți în mediul online, în ediția de marți, în Casa iubirii, Andreea Mantea îi va supune pe concurenți unui moment de sinceritate. Vor fi aduse în platou telefoanele concurenților și rând pe rând vor ieși la iveală detalii și dovezi uluitoare despre trecutul lor amoros.

Citeste si: Emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 26 iunie!

Citeste si: Andreea Mantea, decizie fără precedent! Vedeta vrea să se mute definitiv în Miami, însă este nevoită să revină în România. Care este motivul pentru care nu poate rămâne în America