Exclusiv! Care a fost cel mai frumos cadou pe care Cristina Dorobanțu l-a primit de ziua ei: "Am ajuns să îmi împlinesc un vis!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 mar 2023, 02:15

Care este cel mai mare vis al Cristinei Dorobantu

Sursa: Instagram

Cristina Dorobantu a implinit 31 de ani, iar vedeta a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre una din cele mai frumoase reusite pe plan profesional.

Cristina Dorobanțu și-a împlinit marele vis, acela pe care îl avea încă de pe băncile Facultății de Drept, atunci când era studenta și anume să lucreze într-o televiziune, să își facă un nume și mai ales să ajungă în punctul în care este acum. Însă, vedeta Kanal D recunoaște că toate acestea nu s-ar fi întâmplat fară o munca asidua și fară credință în Dumnezeu că vă ajunge unde îi este locul.

Cristina Dorobantu si-a implinit cel mai mare vis

Citeste si: Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj

La 31 de ani abia împliniți, Cristina Dorobanțu și-a amintit de cel mai frumos cadou pe care cineva i l-a făcut într-un anumit moment al carierei sale și nu este vorba despre vreun lucru material: "Acum ceva ani, am primit de la o prietena, un manual de jurnalism pe care îl am

și acum. Eu am absolvit Facultatea de Drept, dar cadoul acela m-a bucurat cel mai tare. De fiecare data când priveam acea carte, mă gândeam daca într-o buna zi voi ajunge să lucrez într-o redacție de știri, să prezint știrile. Mi-am dorit atât de mult să ajung unde sunt acum și  am muncit neîncetat că să fiu aici. Vârstă de 31 de ani a venit că o gura de aer proaspăt, sunt foarte mandra că mi s-a urat “La mulți ani!” chiar în redacția Știrilor Kanal D
,
a dezvăluit Cristina Dorobanțu în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce isi doreste Cristina Dorobantu la 31 de ani

Daca pe plan profesional Cristina și-a împlinit cel mai mare vis, prezentatoarea TV mai are o dorință, aceea de a-și întemeia o familie și de a avea un copil: "Pe plan professional am ajuns să îmi împlinesc un vis, am muncit foarte mult că să ajung aici unde sunt acum și mulțumesc universului că a făcut în așa fel încât să ating acest vis atât de important pentru mine.

Mai am o dorință importanta, aceea de a-mi întemeia o familie și, de ce nu, de a avea un copil. Din punct de vedere profesional, îmi doresc să evoluez în permanenta și să fiu foarte buna în profesia mea.