Exclusiv! Victor Slav, un elev model. Ce liceu de prestigiu a terminat vedeta Kanal D și cu ce medie a luat Bacalaureatul: "Am dat examen la șapte materii!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 mar 2023, 01:55

Ce spune Victor Slav despre perioada liceului

Sursa: Instagram

Vedeta recunoaste ca i-a placut cartea, in special matematica predata de un anumit profesor de la liceu.

Victor Slav, unul dintre cei mai sexy prezentatori TV, se poate mândri cu multe reușite în viață personala și profesionala și nici la capitolul scoală, vedeta nu dezamăgește.  Prezentatorul TV recunoaște că i-a plăcut foarte mult matematica în liceu datorita unui profesor pe care l-a îndrăgit nespus.

Citeste si: Exclusiv! De ce niciodată Raluca Badulescu nu șterge de pe social media comentariile răutăcioase! Ce face vedeta atunci când primește un astfel de mesaj

Ce medie a avut Victor Slav la Bacalaureat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  "Au fost ani frumoși, dar am fost conectat la colegi mai mult în scoală generala decât în perioada liceului.

Îmi placea foarte mult profesorul de matematica și chiar am vorbit cu un prieten care are fiul acum la I.L.Caragiale și mi-a spus că domnul Ianos este încă la catedra, în ultimul an de profesorat. Era foarte glumeț și știa să ne insufle pasiunea pentru matematica, pentru că era lejer în predare, un profesor adaptat vremurilor și de acum, nu doar de atunci. Făceam scoală, dar și glumea mult cu noi, știa să ne capteze atenția,"
a
dezvăluit Victor în exclusivitate pentru kanald.ro.

Victor Slav a terminat Colegiul National I.L.Caragiale

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cel mai frumos cadou pe care Cristina Dorobanțu l-a primit de ziua ei: "Am ajuns să îmi împlinesc un vis!"

Și după cum se vede, Victor Slav a terminat unul dintre cele mai prestigioase licee din București, I.L.Caragiale

și nu oricum, ci cu o medie foarte mare, 8:30, mai exact. Iar în acea perioada, examenul de Bacalaureat era extrem de dificil, după cum spune chiar el: "La Bacalaureat am luat în jur de 8.30, nu mai țin minte exact. Generația mea a fost prima și cred singura care a dat Bacalaureatul la șapte materii. Am dat romana, scris și oral, matematica, fizica, engleza, istorie, geografie și sport.
Am făcut Liceul I.L.Caragiale din București, secția Real. Am fost generația de sacrificiu după părerea mea. Eu am făcut informatica, însă atunci era ceva la început, profesorii nu erau foarte pregătiți, nu știau ce să predea. Acum lucrurile, sunt convins, stau altfel,"
a declarat în exclusivitate pentru kanald.ro, Victor Slav.  

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.