Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 29 iunie 2022. „Luna nouă în zodia Rac! Eveniment astrologic care aduce energia unor noi începuturi” Iată ce ne rezervă astrele astăzi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2022, 12:26
video Foto(4)

Astrologul Mădălina Manole a prezentat în platoul Dimineața cu noi, cele mai proaspete informații despre zodii pentru astăzi, 29 iunie 2022.

O nouă zi a început în forță în platoul îndrăgitei emisiuni, Dimineața cu noi, unde cei patru matinali, Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și Patrizia Paglieri au pregătit și astăzi multe momente de senzație telespectatorilor. Cele mai proaspete informații în cadrul rubricii Revista presei, cele mai utile sfaturi din domeniul medical, reportaje inedite, muzică de calitate, cele mai noi previziuni astrale la rubrica Horoscop, informații despre starea vremii, dar și invitați de seama în platou.

Horoscopul zilei cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 29 iunie 2022. „Luna nouă în zodia Rac! Eveniment astrologic care aduce energia unor noi începuturi”

Că în fiecare zi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, astrologul Mădălina Manole a adus cele mai noi informații despre toate cele 12 zodii. Alături de Viviana Sposub, astrologul a subliniat la ce anume să ne așteptăm astăzi din partea astrelor, dar și cele mai bune sfaturi pentru toți nativii.

„Luna nouă în zodia Rac! Eveniment astrologic care aduce energia unor noi începuturi în viață fiecăruia! Este momentul să ne setăm noi intenții pentru următoarea jumătate de an, atât cât luna nouă va fi resimțită!”, a specificat astrologul Mădălina Manole.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berbec

Sunt zile tensionate și cel mai probabil un context legat de familie sau de locuința stă la baza agitației tale! Ai mare nevoie de suport emoțional și de găsirea unui echilibru interior!

Taur

Este foarte posibil să iei niște decizii radicale! Să pui punctul pe i într-o negociere! Să-ți schimbi brusc niște idei și concepții! Ai grijă că toate acestea să nu fie bazate pe o frică ascunsă! De asemenea fii atent la ce acte semnezi și la deplasările pe care le faci!

Gemeni

Luna nouă se petrece în sectorul tău financiar și nu este exclus să vină cu șanse de a-ți crește veniturile! Pot să apară oportunități de a face bani folosindu-te chiar de talentele tale! Grijă mare la tendința de a face unele cheltuieli cam mari!

Rac

Ești gazdă acestei luni noi care promite să-ți deschidă o nouă etapă în plan personal și nu numai! Este momentul să-ți demonstrezi curajul, să te folosești de puterea interioară pe care o ai pentru a-ți apară un drept, un statut, sau un obiectiv.

Leu

Trecutul poate reveni sub diverse forme și dacă ai lăsat ceva nerezolvat, nevindecat, acum este momentul să închei acel capitol! Profită de energia zilei pentru a ierta și a-ți cere iertare! Și ai grijă și la starea ta de sănătate!

Fecioară

Ai șansă să reinnozi relații de prietenie sau să cunoști persoane care să te inspire și de care să te atașezi! Unii nativi au șansă de a demara noi proiecte de a se asocia, pe noi direcții profesionale!

Balantă

Luna nouă îți aduce ocazia de a intra pe o nouă direcție fie profesională, fie personală! Îți poți da seama care este menirea ta, rolul tău într-un context de viață și ce trebuie să faci pentru a-ți atinge un obiectiv măreț!

Scorpion

Lasă-te ghidat de ceea ce simți pentru că poți înțelege în mod mult mai profund o experiență de viață trăită! A venit momentul să te debarasezi de principii învechite, de credințe și convingeri impuse de familie și cu care nu mai rezonezi!

Săgetător

Luna nouă te poate stimula să-ți ceri anumite drepturi de la alții! Poate fi vorba și de drepturi financiare sau să crești datorită altora! Totodată ai șansă de a transformă niște temeri, traume și dependențe în adevărate virtuți!

Capricorn

Sectorul relațiilor tale este gazdă acestei luni noi, astfel aici se deschide o nouă etapă! Ai ocazia să te lămurești cu privire la adevăratele nevoi și intenții ale partenerului și să decizi dacă mai continuați sau va separați!

Vărsător

Dacă îți cauți un loc de muncă ai șanse mari în această perioadă să te angajezi! De asemenea de voie sau de nevoie va trebui să aduci îmbunătățiri modului în care îți desfășori activitățile zilnice și stilului de viață abordat!

Pești

Dacă ești singur nu este exclus că dragostea să-ți bată la ușa! În schimb dacă ai o relație stai departe de ispitele sentimentale! Ești creativ, dornic de exprimare a talentelor și poți demara noi proiecte care să te pună în valoare!

Citeste si: Horoscop chinezesc miercuri, 29 iunie 2022: Zodiile care obțin tot ce își doresc. Ele au descoperit cheia care deschide orice inimă

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 29 iunie 2022. Sfatul zilei: acordă-le mai multă atenție celor dragi. Scorpionii vor cunoaște succesul