Larisa Udilă, clipe de groază în vacanță! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Ce a pățit micuțul Milan?

Autor: Madalina Maftei

Larisa Udilă, clipe de groază în vacanță! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns de urgență cu fiul ei la spital. Ce a pățit micuțul Milan?

Sursa: Instagram Larisa Udila

Larisa Udilă este în vacanță alături de soțul ei, dar și de Milan, fiul lor. Oaza lor de relaxare s-a transformat într-un coșmar, căci micuțul lor s-a simțit foarte rău și l-au transportat de urgență la spital.

Larisa Udilă este în vacanță alături de soțul ei, Alexandru Ogică, și de fiul lor, Milan, în Turcia. Aceștia au avut parte de un eveniment neplăcut, după ce băiețelul lor s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Larisa Udilă a ajuns de urgență la spital cu fiul ei

Micuțul Milan a făcut febră, iar Larisa a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost nevoită să meargă cu el la spital pentru a se asigura că starea de sănătate a fiului ei este bună.

Pentru că își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, șatena le-a dezvăluit că au fost internați în spital pentru investigații și analize, iar medicii i-au prescris un tratament celui mic.

''Milan a făcut febră toată noaptea(...). Lui Milan nu-i cedează febra, plecăm la spital. Stăm internați o noapte. Acum Milan doarme, este foarte liniștit, i-au scăzut febra.

Ne-au internat pentru analize și investigații, ulterior ne vor da un tratament și ne vom întoarce la hotel. Vă mulțumim pentru grijă! Suntem pe mâini bune!'',  a declarat Larisa Udilă pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa Udilă, reacție dură pe Instagram după ce a fost criticată în legătură cu băiețelul ei: "Întrebarea asta mi se pare super tâmpită, nu vă înțeleg!"

Larisa Udilă obișnuia să meargă doar cu soțul ei în vacanțe, în timp ce fiul lor rămânea acasă cu mama foste concurente de la ”Bravo, ai stil!”, se pare că de această dat s-au decis să-l ia și pe Milan în vacanța în Turcia, însă, evenimentele nu s-au petrecut așa cum sperau ei, după ce micuțul a avut nevoie de îngrijiri

medicale, pentru că febra nu-i scădea deloc.

Șatena este mult mai liniștită acum, după ce fiul ei și-a revenit și se află în afara oricărui pericol.

Citeste si: Cum a reușit Larisa Udilă să fie urmărită de aproape un milion de oameni în online. Care este secretul unui selfie de zeci de mii de aprecieri