Astăzi, la Dimineața cu noi, invitatul surpriză care a intrat în bucătărie și care și-a testat îndemânarea este Alina Popovici, o interpretă de muzică populară. Artista s-a decis să pregătească o rețetă din Ardeal, papricaș de pui.
Cum se pregătește rețeta de papricaș cu pui
Pentru că Alina s-a căsătorit recent și pentru că nu a apucat să meargă în luna de miere, căci are foarte multe cântări în această perioadă, Bursucu s-a gândit ca această dimineață să fie una de miere pentru interpretă, care a venit cu lecțiile învățate de acasă în ale bucătăritului.
Adina s-a gândit să pregătească astăzi, la Dimineața cu noi, un preparat din Ardeal, care l-a dat pe spate pe Bursucu.
”Ceapă, ardei, le călim, apoi punem puiul, le condimentăm foarte bine, pe urmă facem un sos cu smântâna”, a spus Adina Popovici.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Aceasta a dezvăluit că nu a mai gătit dinainte de căsătorie și speră că se va descurca în bucătărie.
”Nu am mai gătit dinainte de căsătorie, sper să mă descurc. Acum, de când sunt măritată, sper să gătesc mai bine...O lună a trecut de când nu am mai făcut papricaș...Asta este mâncarea preferată a soțului și de asta am ales-o. Pe care o gătesc doar eu”, a
mai spus interpreta de muzică populară.Brioșe cu ciocolată, rețeta Patriziei Paglieri
Deși a avut un invitat pe măsură, Patrizia Paglieri nu a tras chiulul din bucătărie și a pregătit, printre altele, o rețetă excepțională de brioșe cu ciocolata.
O rețetă simplă și extrem de gustoasă.Pentru a pregăti brioșe cu ciocolată, rețeta lui chef Patrizia Paglieri, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 125 g UNT
- 256 g făină
- 135 g zahăr
- 135 ml lapte
- 3 ouă
- 100 g cubulețe de ciocolată
- 2 linguri de vanilie
- 1 lingură de bicarbonat
- 10 g praf de copt