Cine este și câți ani are Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noul serial „Aripi frânte”! Iată cine este celebra actriță care i-a fost soție până în anul 2016!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2022, 18:06
Ümit Kantarcılar din aripi frante Foto(4)

Ümit Kantarcılar, un actor tânăr si talentat

Sursa: Instagram Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar se numără printre cei mai admirați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Un nou serial turcesc de excepție va începe la Kanal D din dată de 4 iulie 2022! Iată cine este Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noua producție Aripi frânte. Serialul va aduce în atenția telespectatorilor din România o poveste impresionantă de viață însă și actori turci extrem de talentați și de apreciați.

Cine este și câți ani are Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noul serial „Aripi frânte”

Ümit İbrahim Kantarcılar s-a născut în anul 1987 în minunată Antalya, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților lui. Pentru că și-a dorit încă din copilărie să ajungă un mare actor și se visa pe sticlă, Ümit Kantarcılar a început să se orienteze către domeniul actoriei chiar din perioada liceului, când a început să urmeze cursuri de teatru.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

La vârsta majoratului a decis să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe de Arte frumoase. La scurt timp după absolvirea facultății Umit a primi un prim rol într-o piesă în cadrul Teatrului din Antalya. Astfel, a început să fie remarcat de marile case de producție din Turcia și treptat a primit numeroase oferte de a juca în seriale de televiziune, cărora le-a făcut față cu brio, datorită talentului sau uriaș și a pasiunii uluitoare pentru actorie.

Pe parcursul anilor, Ümit Kantarcılar a devenit și un apreciat realizator de televiziune, după ce a prezentat câteva emisiuni importante în Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte! Iată ce pasiune nebănuită are tânărul actor!

Dincolo de platourile de filmare, Ümit İbrahim Kantarcılar a încercat să își construiască și propria lui familie. În anul 2014 chipeșul actor s-a căsătorit cu actrița Gamze Topuz, însă cei doi soți au decis să divorțeze după doar doi ani de căsnicie, în ciuda faptului că venise pe lume și fetiță lor, Elis Naz.

Deși a fost un moment crucial, celebrul actor s-a cufundat în muncă asiduă și a reușit să depășească acea perioada dificilă. Un an mai târziu, Umit Kantarcılar a fost cooptat sa joace in serialul Aripi frânte, in care a interpretat un rol principal, care i-a adus mare succes.