Nuntă în Grecia – Iată 3 motive pentru care merită să-ți organizezi nunta într-o destinație grecească!

Author: Oana Iosif

Grecia este una dintre cele mai iubite și apreciate țări, atât datorită peisajelor superbe pe care le are, cât și datorită gastronomiei și culturii străvechi. De aceea, din ce în ce mai multă lume alege să-și petreacă vacanța în această țară minunată, în fiecare vară. Însă, cum ar fi dacă ți-ai organiza nunta într-un astfel de loc idilic? Poți pune la cale un eveniment cu adevărat deosebit, optând pentru o ceremonie la malul mării, urmată de o petrecere pe cinste, după apusul soarelui. Există o mulțime de avantaje pe care merită să le iei în considerare, înainte de a lua decizia finală!

În acest articol, vei afla 3 motive pentru care o nuntă în Grecia este cea mai bună opțiune pentru tine!

1. Peisajul

Peisajul este foarte important atunci când alegi să organizezi o nuntă pe plajă. Cu siguranță îți dorești să selectezi o plajă deosebită, unde să poți crea tot setting-ul pe care ți-l dorești. Grecia nu duce lipsă de astfel de peisaje speciale – așadar, vei găsi o mulțime de locații inedite, perfecte pentru un astfel de eveniment. Fie că vrei un loc plin de verdeață, care să aibă și munte, și mare, fie că preferi o plajă de pe care să poți vedea un apus superb, în mod cert vei găsi astfel de locuri aparte în Grecia!

2. Destinație accesibilă

Planificarea unei nunți într-o destinație de vacanță poate fi o provocare, mai ales în ceea ce privește cazarea și transportul. Acest factor poate fi mai dificil de gestionat dacă ai mulți invitați. Însă, cu ajutorul unui wedding planner, vei reuși să depășești orice obstacol de acest gen – acesta îți stă la dispoziție cu o serie de sfaturi și idei pe care le poți pune în practică pentru a obține rezultatul pe care ți-l dorești. Grecia mai are și avantajul de a fi o destinație accesibilă din toate punctele de vedere – găsești cu ușurință multiple variante de transport, în funcție de locația pe care o alegi (avion, autocar, mașină etc.).

3. Plaje variate

Dacă visul tău este să ai parte de o nuntă în Grecia, la malul mării, sigur ai în minte și o imagine cu plaja perfectă. Chiar dacă încă nu ai găsit-o sau nu știi care va fi aceasta, în mod cert ai o idee despre caracteristicile pe care ai vrea să le aibă. Poate că îți dorești o plajă retrasă, sălbatică, în mijlocul naturii, sau poate preferi o plajă luxoasă și elegantă, amenajată cu stil. Plajele din Grecia îți oferă toate aceste opțiuni – aici vei găsi și plaje intime, potrivite pentru un eveniment restrâns, dar și plaje deosebite, de mari dimensiuni.

În concluzie, există multe motive pentru care Grecia este o opțiune excelentă atunci când vine vorba despre locații perfecte pentru o nuntă pe plajă. Ia în considerare toate aceste amănunte și nu uita să ai în vedere caracteristicile pe care vrei să le aibă destinația aleasă. Fără îndoială, vei reuși să găsești locul ideal pentru evenimentul mult așteptat!

Sursă foto: pixabay.com

 

Contact:

 

+40 799 933 376 / +40 720 267 166

[email protected]

Timisoara – Bucuresti – Atena – Kavala

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.