Meryem Uzerli, pregătiri intense pentru noul ei proiect! Iată în ce producție va juca în curând și cine este tânărul actor care îi va fi partener de platou! Este unul dintre cei mai frumoși actori turci!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2023, 00:12
Meryem Uzerli Foto(4)

Meryem Uzerli, o actrița desăvârșită

Sursa: Instagram Meryem Uzerli

Superba actriță Meryem Uzerli se pregătește intens de începerea filmărilor pentru nouă producție în care va juca! Iată cine îi va fi partener de platou!

Meryem Uzerli se numără printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Cel mai mare succes de până acum în carieră ei a fost rolul principal din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem.
În cei peste zece ani de experiență în domeniul actoriei, Meryem Uzerli a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul și carismă ei aparte.

Meryem a fascinat publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane, în seriale de excepție.

Deși în ultimii doi ani s-a retras din lumina reflectoarelor, deoarece s-a stabilit în Germania, alături de cele două fetițe și de iubitul ei, Meryem Uzerli a decis la începutul acestui an să revină în forță pe platourile de filmare, după ce a acceptat o propunere de a juca într-un nou proiect.

Meryem Uzerli, pregătiri intense pentru noul ei proiect!

Pregătirile pentru noul serial, intitulat Ru, ce va fi difuzat pe platforma Disney Plus, sunt în plină desfășurare. Meryem Uzerli va prelua rolul principal, însă până în prezent nu se găsește și un partener pentru această, iar producătorii au tot căutat actorul potrivit.

Pregătirile pentru serialul Ru, care va aduce în atenția publicului relația unei femei mature cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, sunt în desfășurare, iar de curând a fost selectat și actorul care îi

va fi partener lui Meryem Uzerli. S-a aflat că Burak Berkay Akgül va juca rolul tânărului iubit al lui Meryem Uzerli în serialul Ru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânărul actor Burak Berkay Akgül nu are încă prea multă experiență în actorie. Akgül, care a apărut pentru prima dată în reclame, a interpretat personajul lui Rüzgar în serialul Maria și Mustafa.

Citeste si: Cum arata Meryem Uzerli, la noua luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Celebra actrita de origine germana este surprinzator de supla!

În serialul Ru, care va fi filmat în cartierul Urla din Izmir, iubirea extraordinară a lui Reyan, care conduce restaurantul RU împreună cu soția să, cu talentatul Uzer, a cărui mamă este bolnavă

de cancer, care rezolvă problemele care provoacă pe toată lumea. în scurt timp, se va spune. Întâlnirea dintre Reyan și Uzer va schimbă complet povestea. Cuplul, care are o mare diferență de vârstă între ei, va fi interesat unul de celălalt și va aduce o dragoste care va sparge tabuurile publicului.

Citeste si: Celebra Meryem Uzerli, primele declarații despre o posibilă căsătorie! „Dragostea contează, așa cum contează și viața" Are sau nu de gând frumoasa actriță să se mărite cu tatăl fiicei sale?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.