Alex Bobicioiu dă cărțile pe față și spune ce se întâmplă între el și Simina Loica

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2022, 17:30

Alex Bobicioiu dă cărțile pe față și spune ce se întâmplă între el și Simina Loica

Sursa: Instagram

Alex Bobicioiu a dat cărțile pe față și a confirmat zvonurile despre relația dintre el și Simina Loica. Acesta a recunoscut că sunt împreună de aproximativ două luni, de când aceasta și Alex Zănoagă, tatăl copilului ei, au decis să pună punct relației.

Alex Bobicioiu a vorbit, de curând, despre relația pe care o are cu Simina Loica. Acesta a recunoscut că cei doi formează un cuplu, după ce, mai mult timp, au existat zvonuri legate de o posibilă relație între ei.

Confirmarea poveștii lor de iubire a adus atât un val de critici din partea fanilor celor doi, cât și din partea lui Alex Zănoagă, fostul iubit al Siminei.

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să pună punct relației lor în urmă cu aproximativ două luni. Se pare că cei doi foști parteneri se certau foarte mult și foarte des, așa că au decis să pună punct relației de iubire. Cu toate că au un copil împreună, Alex și Simina au decis că aceasta este cea mai bună decizie pe care o puteau lua.

După scurt timp, Simina și-a găsit alinarea în brațale lui Alex Bobicioiu, fostul prieten al lui Alex Zănoagă. Cu toate acestea, Bobicioiu a mărturisit că lucrurile au venit de la sine, deoarece nu a făcut nimic ce putea da peste cap relația dintre Simina și Alex Zănoagă.

Citeste si: Simina Loica, surprinsă în lacrimi după anunțul oficial făcut de Alex Bobicioiu cu privire la relația lor: "Acele momente durează!"

Cu toate acestea, Alez Zănoagă l-a amenințat pe Bobiciou și l-a sfătuit să fie atent la ceea ce spune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Băi, fii atent aici, zii merci că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi! Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-ți dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”, a spus Alex Zănoagă în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Alex Bobicioiu despre Simina?

„Îmi plăcea de ea pentru că este o fată foarte frumoasă. Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea să stau cu ea într-o relație. E mult spus acum că suntem într-o relație. Suntem la început și încercăm să ne cunoaștem mai bine. Suntem împreună, dar vedem ce va fi pe viitor, nu putem să știm dacă o să rămânem împreună.

Acum două luni a început relația cu Simina. Ei nu mai erau împreună deja de o lună, adică eu nu m-am băgat în relația lor. Ei nu mai erau împreună, nu mai stăteau împreună, nu se mai înțelegeau bine de ceva timp.

Citeste si: Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă intră în cușca MMA. Care este, de fapt, miza? Premiul pus în joc este ireal

E mult spus prieteni. Cunoștințe. Doar ne întâlneam la petreceri cum a spus-o și el sau mergeam la mare, la munte sau la anumite evenimente. Nu ne sunam zi de zi să vorbim. Ne întâlneam o dată pe săptămână. Niciodată nu am dat de înțeles că îmi place de Simina sau invers. Le-am respectat relația”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate, conform radical.wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.