Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, prima vacanță de cuplu. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 iul 2022, 10:55

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu, prima vacanță de cuplu

Sursa: Instagram

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu și-au asumat relația, după ce zvonuri despre dragostea lor au tot circulat de câteva săptămâni. Acum, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță, pentru a se bucura de câteva momente împreună.

Simina Loica a decis să divorțeze de Alex Zănoagă. De două luni, aceasta formează un cuplu cu Alexandru Bobiciou și, în cele din urmă, și-au asumat relația. Deși totul începuse ca o simplă prietenie, lucrurile au evoluat foarte repede între ei.

Simina Loica și Alex Zănoagă au plecat pentru câteva zile pe litoralul românesc și au postat câteva fotografii și câteva scurte filmulețe prin care își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac.

Citeste si: Simina Loica și Alex Bobicioiu, sărut fierbite în văzul tuturor la mare! Culmea ironiei, Zănoagă se afla și el pe plajă

În cadrul unei emisiuni televizate, Alexandru Bobicioiu a recunoscut că are o relație cu Simina Loica. Acesta a mărturisit că lasă lucrurile să vină de la sine și o iau pas cu pas, pentru a vedea dacă se potrivesc sau nu.

Citeste si: Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă intră în cușca MMA. Care este, de fapt, miza? Premiul pus în joc este ireal

Ce spune Alexandru Bobicioiu despre relația cu Simina Loica?

„Îmi plăcea de ea, pentru că este o fată foarte frumoasă. Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea să stau cu ea într-o relație. E mult spus acum că suntem într-o relație.

Suntem la început și încercăm să ne cunoaștem mai bine. Suntem împreună, dar vedem ce va fi pe viitor, nu putem să știm dacă o să rămânem împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum două luni a început relația cu Simina. Ei nu mai erau împreună deja de o lună, adică eu nu m-am băgat în relația lor. Ei nu mai erau împreună, nu mai stăteau împreună, nu se mai înțelegeau bine de ceva timp”, a spus Alex Bobiciou, conform spynews.ro.

Alexandru Bobicioiu susține că nu a intervenit în niciun fel în relația Siminei și a lui Alex Zănoagă

„E mult spus prieteni. Cunoștințe. Doar ne întâlneam la petreceri cum a spus-o și el sau mergeam la mare, la munte sau la anumite evenimente. Nu ne sunam zi de zi să vorbim. Ne întâlneam o dată pe săptămână. Niciodată nu am dat de înțeles că îmi place de Simina sau invers. Le-am respectat relația ”, a mai spus acesta.

În urmă cu puțin timp, Alex Zănoagă l-a avertizat pe Bobicioiu în legătură cu comportamentul său, pentru ca acesta să nu recurgă la anumite gesturi.

Citeste si: Zănoagă a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce l-a provocat la bătaie în cușcă pe Bobicioiu după ce s-a spus că i-ar fi furat-o pe Simina

„Băi, fii atent aici, zii merci că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi! Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-ți dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”, a spus Alex Zănoagă, potrivit wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.