Cum reușește Ilinca Vandici să își mențină silueta de vis? Aceasta se „luptă” cu poftele alimentare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 iul 2022, 14:54

Cum reușește Ilinca Vandici să își mențină silueta

Sursa: Instagram: ilinca.vandicioficial

Ilinca Vandici are o siluetă de vis, chiar dacă are un copil. Prezentatoarea are un stil de viață activ și sănătos, lucru ce dă rezultatele pe care fanii ei le admiră. Cu toate acestea, nu este atât de greu să ții o dietă și Ilinca a recunoscut acest lucru.

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat. Aceasta a fost dintotdeauna atentă la ceea ce mănâncă și la sport, motiv pentru care nici nu se vede că a născut.

Cu toate acestea, Ilinca Vandici a fost sinceră și a recunoscut faptul că are și ea diferite pofte, însă este extrem de disciplinată și a găsit echilibrul dintre pofte și sănătate.

„Da, mi-e poftă de dulciuri multe, de stafide în ciocolată, ciocolată, prăjituri, cozonac…tot tacâmul.

La câteva zile îmi permit, la stilul meu de viață, mă ajută foarte mult.

Chiar stăteam zilele trecute cu antrenoarea mea și socoteam de câți ani am început să fac sport și sunt vreo 12 ani deja, cam de 3-4 ori pe săptămână și da, îmi permit, o dată la câteva zile, să îmi fac poftele. Dacă am o perioadă mai încărcată, sunt mai obosită, prefer să mănânc la prânz ceva dulce.

În absolut tot este vorba de echilibru. Nu ai cum să reușești altfel”
, a spus Ilinca Vandici, conform viva.ro.

Citeste si: Vedetele au strălucit la ”Gala Femeilor Remarcabile”. Cum s-a îmbrăcat Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV a atras toate privirile

Ilinca postează antrenamentele pe care le face la sală pe contul său de Instagram și le arată fanilor cum reușește să se mențină în formă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici s-a confruntat cu probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. Din cauza epuizării, aceasta a avut nevoie de ajutorul medicilor, însă a reușit să se pună pe picioare.

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb, mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede, pentru că am avut un weekend plin, îmi este foarte rău.

Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis, dacă fac un pic de mișcare, o să-mi fie bine.

Citeste si: Cum arată soacra Ilincai Vandici! Imagini în premieră cu cele două împreună. Unde a plecat toată familia cu mic cu mare

M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că, după amiază, mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt, efectiv, umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot.

Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar, în secunda doi, mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și, ca să nu uit să vă spun că, de două nopți, nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv, adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi, mă trezesc”, a povestit Ilinca în mediul online.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.