Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu: "O refuz daca depășește o anumită limită"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 apr 2023, 02:05

Ce spune Victor Slav despre relatia cu fiica lui, Sofia

Sursa: Instagram

Victor Slav este un tatic care ii face toate poftele fiicei lui, insa recunoaste ca are si o limita atunci cand Sofia mai intrece masura.

Vedeta Kanal D recunoaște că nu exista lucru pe care să i-l refuze Sofiei, fiica lui în vârstă de cinci ani. Este topit după ea și de fiecare data când cea mica îi cere ceva, prezentatorul TV executa. Cât despre năzbâtiile pe care le face Sofia, Victor Slav scapă destul de ieftin pentru că micuță nu este vreun "Denis, pericol public", ci doar o puștoaică căreia îi plac foarte mult jucăriile.

Ce ii refuza Victor Slav, fiicei sale, Sofia

Citeste si: Emily Burghelea a fost pe punctul să nu intre la examenul de licență. Ce a pățit vedeta cu doar câteva minute înainte de a susține proba

"Sofia face mereu ceva surprinzător, este un copil plin de energie și creativ, ceea ce implica multa atenție. Vrea să facă mereu ceva nou, este în continua acțiune, se plictisește repede.

Dar nu pot spune că face boacăne, sunt chestii pe care cred că le face orice copil de vârstă ei. Daca îi spui că nu are voie ceva, exact acel lucru îl face"
, a declarat Victor Slav în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sofia il pune in dificultate pe Victor Slav

Insa, exista, totusi, un lucru cu care Victor nu este de acord atunci cand Sofia incearca sa il fenteze si anume cand intrece limita la ciocolata: "Cel mai des cere și refuz să mă las înduplecat cad vine vorba de ciocolata. Oricât de mult aar fi de simpatica atunci când își dorește ciocolata, o refuz daca depășește o anumită limita.

Mereu își dorește o jucărie noua, aici nu o pot refuza."

Citeste si: Exclusiv! Ce medie a avut George Tănase la Bacalaureat. Cum a fost perioada liceului pentru matinal: "A fost greu să plec din casa părinteasca și să stau la internat"

De altfel, cei doi sunt cei mai buni si atunci cand sunt impreuna, se distreaza de mama focului, Victor fiind mereu atent ca micuta Sofia sa se simta excelent, insa asta nu inseamna ca pustoaica nu il pune la grele incercari cateodata.

Atunci când micuță a fost luata de la grădiniță, prezentatorul TV a asistat amuzat la momentul când Sofia i-a făcut cunoștință cu un băiețel: "Deja are prieteni la grădiniță și într-o zi când am luat-o chiar mi-a prezentat un băiat. Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa cât mai mult timp. Nu stiu cum voi reacționa, probabil îl voi lua pe băiat deoparte să discutam,"  a
dezvaluit Victor Slav pentru kanald.ro.