Emily Burghelea a fost pe punctul să nu intre la examenul de licență. Ce a pățit vedeta cu doar câteva minute înainte de a susține proba

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 apr 2023, 02:30

Cum s-a descurcat Emily Borghelea la primul examen de licenta

Sursa: Instagram

Influencerul este o mamica multi tasking si pare ca nu oboseste deloc avand atat de multe de rezolvat si unele chiar pe ultima suta de metri.

Emily Burghelea este o femeie plina de energie si pe langa provocarea din fiecare zi, aceea de a fi mamica cu tot ce implica acest, rol, vedeta si-a asumat si multime de alte proiecte pe care le face fata cu brio in ciuda aventurilor prin care trece de fiecare data, insa dupa cum si sotul ei, Andrei si chiar ea recunoaste, toate fac parte din caracterul ei.

Sunt mai puternica decât credeam! Reușesc să le fac pe toate cu succes! Sunt mama, sotie, persoana publica, sunt pasionata de moda și am și timp pentru mine.

Amedea a făcut ca aceasta armonie să se întâmple! M-a disciplinat și m-a ajutat să mă maturizez, declara Emily in exclusivitate pentru kanald.ro.

Ce a patit Emily Burghelea cu cateva minute inainte de a intra in examen

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu: "O refuz daca depășește o anumită limită"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și iată că neobosita Emily are dreptate în tot ce spune deoarece la primele ore ale dimineții când nici cocosul nu se trezi, ea era deja în picioare cu gândul la examenul de licență pe care avea să îl șuștină într-o zi de luni. Și pentru că nu mai avea somn, frumoasa vedeta s-a gândit că este cazul să își trezească și soțul care nu a vrut nici în ruptul capului să îi urmeze exemplul.

Câteva ore mai tărziu, Emily se afla deja la facultate unde cu stupoare constata că nu are buletinul la ea: "Cam care erau șansele să îmi uit buletinul acasă?! Noroc că mă iubește doamna secretara și mi-a dat o copie conforma cu originalul pentru că altfel nu intram în examen. Când sunt obosita, vorbesc mult, sper să și scriu mult." 

Emily Burghelea: "Au fost subiecte pe care le-a invatat foarte bine!"

Citeste si: Emily Burghelea a dezvăluit tuturor cum arăta la sfârșitul liceului! Ce detaliu a lăsat la vedere frumoasa mămică. Doar soțul și familia știau asta

După ce a ieșit din examen, Emily, mai surâzătoare că niciodată, a povestit că s-a descurcat de minune, fiind chiar pe subiect reușind să scrie peste 8 pagini întregi: "A trebuit să predam telefoanele, nu am avut voie cu nimic în sala și nu s-au postat story-urile de dimineața, cred că

l-am pus pe mod avion. Îmi place să vorbesc mult, dar și să scriu mult, însă am fost și pe subiect. Au fost subiecte pe care le-am invatat foarte bine si mi-au placut mult,  a declarat Emily foarte entuziasmata.