Program TV „Aripi frânte”. Vezi online primul episod, subtitrat în limba română VIDEO. Urmărește premiera noului serial turcesc difuzat la Kanal D

Autor: Amalia Georgescu

Primul episod al serialului „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D pe 4 iulie 2022

Sursa: Captură KANAL D

Primul episod al serialului turcesc „Aripi frânte” va fi difuzat la Kanal D luni, 4 iulie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Motive de bucurie la început de săptămână pentru fanii serialelor turcești. Începând de luni, 4 iulie 2022, la Kanal D începe „Aripi frânte”, o poveste de viață impresionantă și care cu siguranță îi va cuceri pe telespectatori. Când va fi difuzat serialul și cum poate fi urmărit online primul episod? 

Ce se va întâmpla în primul episod al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Luna iulie debutează în forță la Kanal D cu un nou serial turcesc de excepție, „Aripi frânte”. Povestea acestui serial  cu siguranță va ajunge la inimile fanilor serialelor turcești, având

în vedere că prezintă drama unei familii care trece prin momente delicate și care se luptă cu sărăcia. Cu toate acestea, protagoniștii acestei povești trăiesc înconjurați de iubire și purtând în suflet speranța că lucrurile se vor schimba în bine și că orice obstacol poate fi depășit dacă există ambiție și determinare.

Pe 4 iulie 2022, telespectatorii Kanal D vor face cunoștință cu Zeynep, Emre, Cemre și sora lor mai mică, Aysun.

Familia lor este pusă la grea încercare după moartea tatălui. Pe lângă suferința pe care o trăiesc, aceștia se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere material. Mama lor, Nefise, luptă pentru a le oferi tot confortul, însă se simte depășită de situație. Cum va evolua această dramă de familie poți vedea urmărind serialul „Aripi frânte” atât la Kanal D, cât și online pe kanald.ro. Dacă nu vrei să ratezi marea premieră a serialului turcesc „Aripi frânte”, atunci tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Primul episod al serialului turcesc „Aripi frânte” va fi difuzat la Kanal D luni, 4 iulie 2022, de la ora 20:00. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are Ümit Kantarcılar, chipeșul actor care joacă rolul principal Onur în noul serial „Aripi frânte”! Iată cine este celebra actriță care i-a fost soție până în anul 2016!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, începând cu data de 4 iulie 2022. Mai exact, noul serial turcesc va putea fi urmărit la Kanal D în serile de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00. 

În serile de joi și vineri, telespectatorii Kanal D vor putea urmări serialul „Mă numesc Zuleyha”, sezonul cu numărul 4. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul principal, Nefise, în noul serial Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D! Iată cum arată superba actriță, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.