Grațiela o demască pe Bianca după ce a fost eliminată de la Casa Iubirii: "Își bate joc de Adrian, nu simte nimic pentru el!" Detalii exclusive despre relația celor doi concurenți

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 apr 2023, 00:35

Gratiela a vorbit despre Bianca si Adrian si daca cineva credea ca cei doi formeaza cuplul perfect, iata ca din interior lucrurile se vad altfel.

Gratiela, proaspăt eliminata de la Casa Iubirii, face câteva declarații surprinzătoare pentru Culisele Iubirii. Foarte fericita și cu o stare de spirit excelența în ciuda eliminării, Gratiela arunca bomba despre cel mai vânat cuplu din competiția matrimoniala și anume, Adrian și Bianca. Daca toată lumea avea impresia că cei doi trăiesc o poveste de iubire că în povesti, iată că lucrurile stau puțin diferit, cel puțin din perspectiva Biancai.

Citeste si: Andreea Mantea, urmărită în trafic de mașina de poliție cu girofarul aprins: "Trageți pe dreapta!"

Gratiela, adevarul despre relatia Biancai cu Adrian

"Eu nu cred că Bianca are sentimente atât de puternice pentru Adrian cum are el pentru ea. Bianca este acolo pentru show, să recunoaștem, toți am venit acolo așa, că s-a întâmplat să ne și îndrăgostim, a fost foarte frumos, doar că ea cu băiatul asta, își cam bate joc.

El crede că totul e perfect, însă ea face de show să aibă cât mai multe subiecte. Aceasta este părerea multora. Bianca nu a cerut niciodată în Camera Roșie desi are multa imaginație. Îi este indiferent, nu simte să facă asta pentru Adrian. Eu cu Bianca mă înțeleg foarte bine în afara Casei. În emisiune, se schimba. Ea nu se gândește să facă ceva original, special să îl vadă pe Adrian.
Daca era Larisa, mai ziceam. Ei i-ar fi frica de mine, a băgat cearta intre Larisa și Ionut, a început să mă atace și eu invers. Dar era o gluma.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gratiela ar fi vrut sa paraseasca Casa Iubirii

Citeste si: Milionar american, botez de poveste în România! Administratorul Statuii Libertății și soția lui au făcut furori la petrecerea fiului lor

După cearta cu Alexandra, aveam o stare de îmi venea să plec acasă. Mereu mi-a plăcut experiență, dar îmi doream să plec. Știam că îl vor vota pe Odeh, nu îmi doream să îl văd lângă mine.

Sunt și pe băieți supărată. Alexandra care jignește constant, nu a fost votata, a declarat Gratiela pentru Culisele Iubirii.