Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Lucruri mai puțin cunoscute despre familia prezentatoarei TV

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 apr 2023, 02:55

Informații neștiute despre cunoscuta moderatoare Tv

Sursa: KANAL D

Toată lumea o cunoaște pe celebra prezentatoare a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, însă nu toată lumea știe multe despre familia acesteia.

Recent, aceasta a dezvăluit niște informații mai puțin știute publicului despre părinții ei, cât și despre ea.

Tatăl lui Denise Rifai este iordanian. Cine este mama ei

Tatăl lui Denise Rifai este iordanian, dar are cetățenie română, iar în timp ce acesta studia arhitectura în România a întâlnit-o pe mama prezentatoarei, care este româncă. ,,Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc.

De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte.”, declară moderatoarea TV confrm avantaje.ro.

Citeste si: Rareș Bogdan, un bărbat sensibil: „Mă impresionează necazul și bucuria” Răspunsul politicianului pentru cei care l-au acuzat că plânge la comandă

 Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria fiicei sale

Toată lumea o știe ca și prezentatoare, însă Denise Rifai a urmat timp de 4 ani Academia de Studii Economice din București. În ciuda faptului că tatăl ei nu a susținut-o în urmarea carierei la care aceasta visa, acest lucru nu a descurajat-o pe Denise și a urmat cursuri de jurnalism, de unde a început toată cariera ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva.

Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta” și ” În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă ”, a dezvăluit Denise Rifai potrivit impact.ro.

Citeste si: Rareș Bogdan, viitorul președintele al României? Politicianul a dezvăluit dacă va candida sau nu la următoarele alegeri prezidențiale

Ce a declarat Denisei Rifai despre părinții ei

 ” Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei”, a precizat prezentatoarea conform fanatik.ro.