Andreea Mantea a reușit să încapă în rochia pe care și-a cumpărat-o anul trecut. Ce mărime a ajuns să poarte acum vedeta TV

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2022, 12:24

Cat a reusit Andreea Mantea sa slabeasca intr-un an

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a recunoscut ca a avut un vis pe care acum si l-a indeplinit si anume sa slabeasca.

Andreea Mantea a dezvăluit că atunci când a început proiectul Casa Iubirii a mai avut o dorință arzătoare și anume să revină la silueta de vis pe care a avut-o înainte de pandemie. Prezentatoarea TV a trecut prin multe problemel de sănătate și nu a ascuns nimic publicului, punând pe tapet tot ce i s-a întâmplat. Fluctuațiile de greutate, lupta cu o acnee severa, alergiile la anumite medicamente, la anumite alimente precum slana, ceapa și cireșele, injecțiile pe care și le face periodic, toate acestea nu au fost un secret pentru cei care și-au dorit să o cunoască mai bine pe

vedeta Kanal D.

Citeste si: Iolanda Buzilă, decizie radicală la mai bine de două luni după descalificarea de la Casa Iubirii: "Nu am mai postat demult. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat aici"

Ce marime poarta la haine acum Andreea Mantea

În tot acest timp, Andreea a recunoscut că își dorește enorm să slăbească.

S-a apucat de dieta drastica și de sport, mai precis, urmează indicațiile unui antrenor de fitness, iar ea și le face acasă, în liniște. După un an de zile, prezentatoarea TV a reușit performanta să încapă într-o rochiță mulata pe care și-a dorit-o foarte mult, însă nu a putut să o îmbrace pentru că nu încăpea: "Sunt mandra de mine că sunt atât de visătoare, că îmi place să visez, îmi place să îmi pun dorințe că mai tărziu să se îndeplinească.
Îmi place să mi le setez în minte și nu mă las până nu mi se îndeplinesc. În vara, am avuzt o rochiță. Am văzut-o, știam că nu am cum să intru în ea. Chiar nu aveam cum. Țineți minte ce plinuță era anul trecut, însă mi-am dorit enorm. Eu tot am luat-o anult trecut și am zis: "Nu o să îmi vina acum, însă vara viitoare o să slăbesc și o să îmi revin și o să port aceasta rochie.
Uitați-o, e aici, și ce credeți, a venit ziua în care eu o să o port. Deci, este simplu, îmi doresc lucruri și nu mă las până nu le obțin."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prezentatoarea TV recunoaste ca daca la capitolul haine aproape nu mai are loc in dressing, la pantofi inca mai cumpara pereche dupa pereche, aceasta fiind una dintre slabiciunile vedetei. Daca in timpul emisiunii Casa Iubirii, Andreea poarta pantofi cu toc, in restul zilei, vedeta prefera adidasii si papucii: ""Eu port 36 la pantofi. Inainte purtam 35, insa de cand l-am nascut pe David, port cu un numar mai mare.

Si acum, deseori, prin casa, ce credeti ca face David...imi poarta adidasii!", a dezvaluit vedeta in exclusivitate pentru kanald.ro.

Andreea Mantea nu a făcut un secret nici din dietele pe care le-a ținut de-a lungul acestui an. Vedeta s-a axat foarte mult pe salate unde ingredientul minune a fost mereu pătrunjelul și nici acum nu renunță la salata de castraveți cu marar.

Citeste si: Primele dezvăluiri din trecutul Grațielei. Ce a ascuns fosta concurentă de la Casa Iubirii: "A fost violent!"

Andreea Mantea a tinut dieta un an intreg

Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.  Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos, a povestit Andreea Mantea in urma cu cateva luni despre dietele pe care le-a tinut.

 

Taguri: