Ce spune o tânără de doar 17 ani despre momentul în care a fost atacată de un rechin

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2022, 14:28

Ce spune o tânără de doar 17 ani despre momentul în care a fost atacată de un rechin

Sursa: Facebook: Tallahassee Memorial HealthCare - TMH

Addison Bethea este o tânără de 17 ani care a fost atacată de un rechin, dar care a reușit să scape cu viață. Aceasta a fost salvată de către fratele ei care se afla cu ea pe o plajă din Florida, Keaton. Incidentul a avut loc joi, 30 iunie.

Addison Bethea, o tânără de doar 17 ani, se afla pe o plajă din Keaton, Florida, alături de fratele său, iar, în apropierea lor, se afla și un rechin. La un moment dat, aceasta a intrat în ocean, pentru a căuta scoici, însă a fost la doar un pas de a-și pierde viața.

În timp ce se afla în apă, un rechin a atacat-o, mușcând-o de mână.

Când a început să strige după ajutor, aceasta a fost auzită de fratele ei care a intervenit imediat.

Ce a făcut Addison pentru a scăpa de rechin?

„Nu știam exact ce să fac, dar auzisem că trebuie să lovești rechinul în nas pentru a-l alunga, dar eu nu am putut să fac asta. Așa că am început să-l lovesc în față, apoi i-am băgat degetele în ochi și am încercat să-l alung de pe mine, dar m-a mușcat de mână ”, a povestit Addison pentru CNN.

„Am auzit-o scoțând un sunet, ca și cum era speriată. Am văzut rechinul și sângele, am înotat acolo și am alungat rechinul”, a spus Rhett Willingham, fratele ei, care lucrează ca pompier.

Citeste si: Care a fost ultimul mesaj pe care Roxana Donisan l-a transmis familiei, înainte să-și piardă viața sfâșiată de un rechin. Părinții sunt distruși de durere

După ce a alungat rechinul, Rhett a tras-o pe Addison în barcă, i-a pus un garou pe picior, deoarece sângera foarte tare și a dus-o imediat la spital. Din nefericire, piciorul lui Addison va trebui să fie amputat deasupra genunchiului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Până la urmă, o să fie mult mai ușor. Aștept operația, să fiu sinceră. M-am săturat să stau tot timpul în pat. Toți cei care mă cunosc știu că tratez totul cu umor, așa că da, îmi plac rechinii de pluș”, a spus Addison, potrivit digi24.ro

O româncă a fost sfâșiată de un rechin în Egipt

Roxana Donisan plecase în Egipt pentru câteva zile.

Aceasta se afla în apropiere de una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe malul Mării Roșii.

Tatăl româncei a povestit cum a aflat că fiica sa a fost sfâșiată de un rechin, deși se afla pentru a treia oară în acel loc.

„Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi, după două ore, că are 40 de ani.

A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil, și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață.

Citeste si: De ce au atacat, de fapt, rechinii în Egipt. Explicația biologiilor marini

Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a spus tatăl victimei.