Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit după doar două luni de relație. Vestea a fost dată de sportiv

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 apr 2023, 01:50

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit după doar două luni de relație

Sursa: Instagram

Nici bine nu au anunțat că sunt împreună, că Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit. Cei doi erau împreună de doar două luni, după ce au trecut prin momente destul de tensionate din cauza ultimelor evenimente din viața lor.

Alexandru Bobicioiu a anunțat că el și Simina Loica au decis să pună punct relației dintre ei. Aceștia erau împreună de doar două luni și jumătate și, din postările pe care le-au făcut din vacanță, părea că sunt extrem de fericiți împreună.

Cu doar câteva ore înainte ca Bobicioiu să dea vestea, el și Simina au postat diferite mesaje cu subînțeles care i-au făcut pe fanii lor să se gândească la o posibilă despărțire între ei.

Fostul iubit al Siminei nu a făcut foarte multe declarații, însă susține că aceasta era singura variantă.

Ce a spus Alexandru Bobicioiu despre despărțire?

„Nu ne mai înțelegeam. Aveam gândiri diferite(...) Asta e, viața merge înainte. Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac! Nu cred că mai există șanse de împăcare, nouă ne e bine ca și prieteni”, a declarat Bobicioiu pe contul său de Instagram, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Au ajuns deja la final?! Simina Loica și Alex Bobicioiu, mesaje cu subînțeles în mediul online: „Cine este acum singur, este pentru că a ales deja drumul ăsta!”

„Îmi plăcea de ea, pentru că este o fată foarte frumoasă. Niciodată nu mi-am imaginat că aș putea să stau cu ea într-o relație. E mult spus acum că suntem într-o relație.

Suntem la început și încercăm să ne cunoaștem mai bine. Suntem împreună, dar vedem ce va fi pe viitor, nu putem să știm dacă o să rămânem împreună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum două luni a început relația cu Simina.  Ei nu mai erau împreună deja de o lună, adică eu nu m-am băgat în relația lor. Ei nu mai erau împreună, nu mai stăteau împreună, nu se mai înțelegeau bine de ceva timp.

E mult spus prieteni. Cunoștințe. Doar ne întâlneam la petreceri cum a spus-o și el sau mergeam la mare, la munte sau la anumite evenimente.

Nu ne sunam zi de zi să vorbim. Ne întâlneam o dată pe săptămână. Niciodată nu am dat de înțeles că îmi place de Simina sau invers. Le-am respectat relația”, a mărturisit acesta, potrivit radical.wowbiz.ro.

Alexandru Bobicioiu, amenințat de Alex Zănoagă

La scurt timp după ce Alex Zănoagă și Simina s-au despărțit, Alexandru Bobicioiu a primit un mesaj de amenințare din partea fostului partener al Siminei.

Citeste si: Alex Bobicioiu dă cărțile pe față și spune ce se întâmplă între el și Simina Loica

„Băi, fii atent aici, zii merci că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi! Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-ți dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”, a spus Zănoagă, potrivit wowbiz.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.