Demet Özdemir și Oguzhan Koç, lună de miere preliminară! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți și ce destinație de vacanță au ales!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2022, 16:43
video Foto(5)

După petrecerea de logodnă Demet Özdemir și Oguzhan Koç au decis să plece împreună într-o minunată croazieră pe mare, pentru a marca o prima luna de miere!

Demet Ozdemir (30 de ani) si Oguzhan Koç (37 de ani) traiesc de aproape doi ani o frumoasa poveste de dragoste si au planuri mari impreuna. De curand cei doi indragostiti s-au logodit oficial si au organizat o superba petrecere alaturi de rude si de prieteni apropiati. Iar la scurt timp, Demet si Oguzhan au plecat intr-o luna de miere preliminara. Acestia au ales o croaziera pe mare la bordul unui minunat iaht, alaturi de cativa prieteni apropiati.

Demet Özdemir și Oguzhan Koç, lună de miere preliminară

Publicul din Romania a cunoscut-o pe talentata actrita Demet Ozdemir inca din anul 2014, când a jucat în distribuția serialului În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Prizoniera destinului, în care a interpretat rolul principal alături de indragitul actor Ibrahim Celikkol.

Citeste si: Demet Özdemir și Oguzhan Koç s-au logodit oficial! Celebrul cântăreț și părintii lui au fost să o ceară familiei Ozdemir pe superba actriță, conform tradiției! Iată imagini inedite de la petrecerea de senzație!

Celebra Demet Ozdemir trăiește în prezent cea mai frumoasă si fericita perioadă a vieții sale, deoarece se bucură de mari reusite pe plan profesional și totodată se pregătește de nunta.

In luna febriarie, de Ziua indragostitilor, celebrul cantaret Oguzhan Koç i-a oferit iubitei sale inelul de logodna si i-a promis dragoste eterna. La inceputul lunii iulie cei doi indragostiti au decis sa organizeze o petrecere de logodna pentru a marca acest prim pas spre mariaj, la care au avut alaturi prieteni apropiati, rude si cativa colegi de breasla.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp, Demet Ozdemir si logodnicul ei, Oguzhan Koç au decis sa mearga intr-o vacanta. Astfel, cei doi indragostiti au plecat intr-o croaziera pe mare, la bordul unui iaht de lux. Acestia au impartasit si fanilor lor din mediul virtual momente minunate petrecute pe mare, alaturi de prietenii lor. Celebra actrita nu a ezitat sa publice si cateva imagini in care apare in costum de baie si nu s-a ferit sa isi arate silueta uluitoare.

Citeste si: Actrița Demet Özdemir, mesaj surprinzător la încheierea filmărilor pentru cel mai recent proiect al ei! Iată ce imagini uluitoare a publicat vedeta pe contul ei de socializare!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.