Odeh spune adevărul despre ce s-a întâmplat între Kinga și Radu: "Nici nu se putea uita în ochii lui!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 apr 2023, 02:10

Odeh a vorbit despre relatiile dintre concurentii de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Odeh face dezvaluiri interesante cu privire la fostii sai colegi din emisiunea Casa Iubirii, caracterizandu-i pe fiecare in parte.

Descalificat din emisiunea matrimoniala Casa Iubirii, Odeh care acum are o relație cu Gratiela și este foarte fericit că și-a găsit perechea, face câteva mărturisiri din interiorul show-ului cu privire la relațiile care s-au format și mai ales cum vede el pe fiecare concurent în parte.

Citeste si: Haziran, soția manelistului Luis Gabriel, luată la rost pe rețelele de socializare că nu își arată copilul: "Nu este cazul să îmi arăt copilul de două săptămâni, nu am de ce să dau explicații!"

Odeh isi caracterizeaza fostii colegi de la Casa Iubirii

"Radu a vrut să intervină cumva intre noi, eram într-o cearta cu Grati și i-am spus să plece pentru că aveam cinci minute să discut cu ea. Nu, nu cred că o place. Dar cred că pentru emisiune, mai voia să dea o înțepătură acolo. Nu stiu ce să zic, Radu nu și-a găsit pe nimeni în emisiune cât despre Kinga, stiu că au avut ceva la început, nu stiu daca relație.

Se leagă de aceea pentru că este singura unde poate în momentul de fata. Kinga este singura care a rămas. Trebuie să facă și el ceva să apară pe camere. Kinga nu îl place în niciun caz pe Radu. Și la acel dans de l-au avut într-o Gala, ea a început să plângă, nu a fost despre momentul lor. Nu plângea că era cu Radu. Nici nu a putut să se uite în ochii lui, atunci.
Nu era despre ei, nu plângea pentru ei. Kinga este o persoana cu mai puține sentimente,
a dezvaluit Odeh pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele dezvăluiri din trecutul Grațielei. Ce a ascuns fosta concurentă de la Casa Iubirii: "A fost violent!"

Ce spune Odeh despre Bianca si Adrian de la Casa Iubirii

Intre Sorin și Nicoleta exista o conexiune acolo, nu stiu cât e de reala pentru că nu prea au ce vorbi. Nu mi s-a părut că aveau conversație.

Când ai o conexiune buna, iți vin subiecte incontinuu. Nu mi s-a părut că au avut focul acela.

Nu stiu la început ce a fost intre Bianca și Adrian, din partea ei, nu mi se pare ceva real. Ea este ok că și gândire, dar mi se pare că se leagă de Adrian pentru emisiune. Din multe chestii, nu este ceea ce trebuie, noi i-am spus lui Adrian.

El a pus puțin punctul pe i pentru că ea a greșit și lui nu i-a convenit, a dezvaluit Odeh pentru Culisele Iubirii.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.