Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea Siminei cu Alex Bobicioiu! „Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui” Iată ce condiție tranșantă i-a impus rivalului său!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 iul 2022, 10:05

Simina Loica si Alex Bobicioiu s-au împăcat recent

Sursa: Instagram

Alex Zănoagă i-a transmis un mesaj tranșant lui Bobicioiu la scurt timp după ce a aflat că Simina s-a împăcat cu el.

În urmă cu doar două zile Simina Loica și Alex Bobicioiu anunțaseră că au pus capăt relației lor, după doar două luni și jumătate, deși petrecuseră recent împreună o minunată vacanță la mare.
La scurt după ce se aflase despre despărțirea de Simina Loica, carismaticul Alex Bobicioiu a transmis că el și frumoasă brunetă s-au împăcat și au reluat povestea lor de iubire.

Citeste si: Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea Siminei cu Alex Bobicioi! „Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui”

De curând, Alex Bobicioiu a confirmat că el și Simina Loica s-au împăcat, mărturisind faptul că are sentimente mult prea puternice pentru superbă brunetă și nu poate să renunțe la relația lor. Astfel, se pare că cei doi îndrăgostiți nu au rezistat să stea prea mult timp departe unul de altul.

„Suntem încă împreuna. Nu am putut să stăm prea mult despărtiți. Au fost discuții că în orice relație, nu Alex Zănoagă este motivul. Nu ne-am certat din cauza lui. În orice cuplu mai sunt certuri, se mai întâmplă.(...)", a spus Alex Bobicioiu, potrivit spynews.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu și Simina Loica, despărțire bruscă: "Îmi pare rău, nu am avut ce să fac!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vestea despre împăcarea celor doi nu i-a picat prea bine lui Alex Zănoaga, fostul partener de viață al Siminei, și tatăl fiului ei. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Alex Zănoaga i-a transmis asigurări lui Bobicioiu că nu are de ce să-i fie teamă deoarece între el și Simina nu mai există nicio șansă să se împace vreodată, însă cu toate acestea îi va lega copilul lor, pentru care vor fi nevoiți să mai țină legătură.

Tânărul a recunoscut că vorbește aproape zilnic cu fosta lui soție însă doar pentru a o întreba despre fiul lor. Pe de altă parte, Alex Zănoaga a ținut să îi mai transmită actualului iubit al Siminei, un mesaj tranșant, prin intermediul căruia i-a impus condiția de nu mai vorbi deloc despre fiul lui în public, pentru că îl deranjează teribil de mult. Și în schimb nici el nu va mai vorbi despre familia lui, mai ales despre sora acestuia, despre care a lansat mai multe afirmații dure.

„Vorbim zilnic, îl văd zilnic pe cel mic, vorbim pe cameră. Am fost aproape 4 ani împreună(...) Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui( n.r. lui Alex Bobicioiu), să nu mai vorbească de băiat. Să nu se mai pomenească numele lui”, a transmis Alex Zănoagă, potrivit spynews.ro

Citeste si: Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit după doar două luni de relație. Vestea a fost dată de sportiv