Uraz Kaygılaroğlu și fosta soție, Melis İşiten, din nou împreună? Cum s-au afișat cei doi pe o rețea de socializare. Fanii au reacționat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 apr 2023, 01:55

Uraz Kaygılaroğlu și fosta soție, Melis İşiten, din nou împreună? Cum s-au afișat cei doi pe o rețea de socializare. Fanii au reacționat

Sursa: Instagram Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu, protagonistul din serialul ”Fiica ambasadorului”, apariție de senzație alături de fosta soție. Iată cum s-a afișat actorul alături de cea care i-a dăruit un copil.

Toată lumea îl știe de Gediz din serialul ”Fiica ambasadorului”, însă puțini sunt cei care știu că actorul a fost căsătorit timp ce cinci ani cu Melis İşiten, o actriță originară din Istanbul, care i-a dăruit și o fetiță minunată, cu care actorul se mândrește. Recent, Uraz Kaygılaroğlu și fosta lui parteneră au fost surprinși împreună, deși în presa din Turcia s-a zvonit că actorul este deja într-o relație, chiar dacă nu s-a afișat cu noua iubită.

Uraz Kaygılaroğlu și Melis İşiten și-au mai dat o șansă?

Între Uraz Kaygılaroğlu și Melis İşiten a fost dragoste la prima vedere, iar după doar trei luni de relație au decis să își unească destinele. În 2014, au decis să devină o familie, la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Doi ani mai târziu, cei doi actori au devenit părinții unei fetițe superbe, căreia i-au pus numele Ada.

Relația lor a luat treptat o întorsătură neașteptată, deși toată lumea credea că venirea pe lume a micuței Ada îi va uni și mai mult, se pare că mariajul lor a ajuns repede la final.

Citeste si: Cum arată astăzi Gediz din serialul Fiica ambasadorului. Schimbare de look radicală pentru actorul Uraz Kaygılaroğlu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 2019, Uraz Kaygılaroğlu și Melis İşiten au divorțat de comun acord și astfel au pornit pe drumuri diferite. Ada, fiica lor, a rămas în custodia mamei sale, însă celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu are în continuare o relație specială cu fiica lui, pe care o vizitează des și petrec împreună mult timp. 

În urmă cu câteva ore, actorul a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de fosta soție și de fiica lor.

Cei trei sunt extrem de bucuroși, iar relația lor pare a fi mai închegată ca oricând. Fanii încă speră la o reunire a familie Kaygılaroğlu și, totodată, la o împăcare între Uraz și Melis, care se potrivesc de minune.

Imaginea a făcut senzație pe Instagram, iar faptul că cei doi actori au rămas în relații foarte bune după mariajul eșuat sunt de admirat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)

Citeste si: Ce mai face Uraz Kaygılaroğlu, Gediz din Fiica ambasadorului, după ce serialul s-a terminat. Actorul care a cucerit femeile din lumea întreagă nu bate pasul pe loc. Iată cu ce se ocupă în prezent

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.