Nicolas, rupe tăcerea despre Kinga: ”Tot ce face ea este o escrocherie”. Urmăriți o nou ediție ”Casa Iubirii”, marți, 12 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:39

Nicolas dă cărțile pe față despre Kinga, chiar în cadrul cinei romantice pe care au avut-o. Tânărul spune că tot ce face blondina este o escrocherie.

Kinga și Nicolas au avut parte de o cină romantică de zile mari, care s-a sfârșit cu dezvăluiri neașteptate din partea lui Nicolas, care a spus adevărul despre Kinga și jocurile pe care le face în cadrul acestei emisiuni.

Nicolas:”Tot ce s-a întâmplat în ultima lună este o escrocherie”

Nicolas și Kinga formează un cuplu, astfel au avut parte de o cină romantică în afara casei, ceea ce i-a bucurat foarte tare, fiind un motiv în plus de sărbătoare.

Deși s-au simțit bine și s-au bucurat de clipele petrecute în doi, întâlnirea lor s-a sfârșit cu dezvăluiri dure din partea lui Nicolas, care a demascat-o pe Kinga.

”Ceea ce face ea, în contextul ăsta, este o escrocherie. Tot ce s-a întâmplat în ultima lună este o escrocherie”, a spus Nicolas despre Kinga.

Citeste si: Larisa și Ionuț și-au spus adio! Motivul adevărat care a dus la finalul poveștii lor de iubire: ”Ți-am zis că fii sincer cu mine”

Concurenții sărbătoresc 100 de zile în Casa Iubirii

Timpul trece foarte repede în Casa Iubirii, astfel a venit ziua pe care concurenții o așteptau cu sufletul la gură, aceștia au sărbătorit ziua 100 în competiție, prilej de a marca această zi importantă. Printre concurenții care se află din prima zi în competiție se numără Larisa, Kinga, Radu și Sorin.

Un nou conflict ia amploare în Casa Iubirii, Alexandra îl trage la răspundere pe noul concurent, care i s-a adresat cu apelativul „scumpo”, spunând că nu este în măsură să i se adreseze așa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei: Ce freză faină și-a făcut Bonnie. Ce coc frumos are!

Alexandra: Băi, lăsați-mă puțin să vorbesc și eu, vreau să-i dau o replică omului la ce a zis.

Andrei: Scumpo, spune, te ascultăm!

Alexandra: Te rog frumos, nu-mi mai spune scumpo, nu-mi plac alinturile de genul ăsta. abia ne-am cunoscut și îmi spui scumpo.

Citeste si: Pasiunea ascunsă pe care Andreea Mantea o are. Ce face vedeta atunci când afară plouă. Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre ea