Liviu Guță a mărturisit de ce a divorțat de ultima lui soție, dar și care este adevărul despre relația pe care ar fi avut-o cu Daniela Gyorfi: „Noi am vrut să avem o relație”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 apr 2023, 07:50

Liviu Guță a mărturisit de ce a divorțat de ultima lui soție, dar și care este adevărul despre relația pe care ar fi avut-o cu Daniela Gyorfi: „Noi am vrut să avem o relație”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, Liviu Guță a răspuns întrebărilor care stau pe buzele multor oameni, curioși să afle o părticică mică din viața artistului.

În ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Liviu Guță a fost invitat pentru a fi supus testului. Artistul a răspuns în detaliu la cele mai longevive întrebări pe care le-a primit de-a lungul vieții lui, astfel satisfăcând curiozitatea oamenilor legată de anumite părți din viața lui.

Motivul pentru care Liviu Guță a divorțat de ultima lui soție

Întrebat de Oana Radu dacă ultima lui soție i-a fost infidelă și dorind să afle dacă acesta este motivul pentru care a divorțat artistul, Liviu Guță a răspuns:

„Nu, au fost niște chestii, neînțelegeri, pentru că ea trăiește în altă lume, eu în altă lume, e un fel de paranoia.

Citeste si: Alexandra Ungureanu a cântat manele alături de Liviu Guță: „Am foarte mulți dușmani între colegi”

(...) Niciodată! Pentru nimic în lume. Nu! (n.r.: nu s-ar întoarce la fostele lui soții) Pentru c ă deja știu care e situația. Hai să-ți spun ceva: într-o relație există șanse. Există o a doua șansă, o a treia, de fapt, deja a zecea! Și când vezi că îi mai dai o șansă, încă una, încă una, nu, nu există. Asta spun, am oferit prea multe.

Deci am ajuns level zece! Dar, cu prima mea soție, Iuliana, suntem cei mai buni prieteni, am rămas cei mai buni prieteni. Cu cealaltă am avut, să zic așa, un an și trei luni. Am fost în vacanță, gen.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă nu aveam copii țineam legătura cu fosta, pentru că ne leagă niște amintiri, 16 ani, îți dai seama”.

Ce a fost, de fapt, între Liviu Guță și Daniela Gyorfi

Acum mult timp, presa vehicula faptul că Liviu Guță și Daniela Gyorfi ar fi avut o relație. Cu toate acestea, Liviu Guță a negat de fiecare dată existența unei relație cu artista, atât de natură sexuală, cât și de natură romantică, precizând că și-au dorit o relație strict profesională. 

Citeste si: S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra, pentru un bărbat? Artista a spus tot adevărul: „Niciodată în viața mea”

„Nu, nu. Toate ziarele vehiculau că eu, împreună cu Daniela, o extorsiune a unui degajament într-o apă... nu s-a întâmplat absolut nimic între noi, deși toată presa vuia că, domne, avusese Daniela o problemă mai demult, dacă țineți minte, cu cineva...

eu știu, dar nu mă interesează, e treaba lor, viața lor. Și toată lumea, că e Liviu, și n-am avut niciodată. N-am avut (n.r.: o relație cu Daniela Gyorfi). Deși Daniela este o fată așa deschisă, n-ai treabă, adică ea e populară, și nebunatică... n-am avut niciodată o relație sexuală, niciodată. Niciodată, doamne ferește. Noi am vrut să avem o relație strict profesională”, a mărturisit Liviu Guță.

Emisiunea integrală poate fi urmărită apăsând AICI.