Descoperire cutremurătoare în Lacul Herăstrău din București! Trupul unui bărbat mort a fost găsit de către un trecător

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 apr 2023, 01:00

Descoperire cutremurătoare în Lacul Herăstrău din București! Trupul unui bărbat a fost găsit de către un trecător

Sursa: antena3.ro

În această dimineață, trupul unui bărbat a fost descoperit de către un trecător în Lacul Herăstrău din București.

Un om a făcut o d escoperire cutremurătoare chiar în această dimineață. În timp ce se afla în parc, trecătorul a descoperit corpul unui bărbat decedat în Lacul Herăstrău.

Bărbat mort găsit în Lacul Herăstrău

În dimineața zilei de astăzi, miercuri, 13 iulie 2022, un trecător a sunat la autorități după ce a descoperit corpul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, plutind deasupra Lacului Herăstrău, potrivit Antena3.

Înainte de tragedie, bărbatul ar fi mers în Herăstrău pentru a petrece la o terasă, dar nu s-a mai întors acasă. Până la acest moment nu se știe ce s-a întâmplat. Este posibil ca bărbatului în vârstă de 56 de ani să i se fi făcut rău sau să fi consumat prea mult alcool. 

Corpul bărbatului care a fost găsit în Lacul Herăstrău din București a fost transportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Citeste si: Accident cumplit, în Vaslui- 9 victime, dintre care 2 morți, un copil de 3 ani și un adult- A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

„În această dimineaţă, în jurul orei 01.10, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la o locaţie din Sectorul 1 şi nu mai răspunde la telefon”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început căutările împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, iar bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost localizat în Lacul Herăstrău.    

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit primelor constatări, bărbatul nu a suferit nicio leziune, spun surse apropiate anchetei.

Pentru a stabili care sunt cauzele și condițiile în care a avut loc moartea bărbatului, cercetările au fost continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Tragedie similară, tot în Lacul Herăstrău

O altă tragedie similară a avut loc în urmă cu doi ani. O fetiță, în vârstă de doar 10 ani, și-a găsit sfârșitul în Lacul Herăstrău, după ce a alunecat atunci când a vrut să se spele pe mâini.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc! A murit Gabi Oancea, fost fotbalist român, la doar 54 de ani

Fiind mică și neatentă, în momentul în care s-a apropiat prea mult de apă, fetița a alunecat din cauza unei porțiuni de mătase a broaștei și nu a mai putut rămâne pe

sol.