Veste proastă pentru șoferii din Capitală! Ce anunță Poliția Rutieră

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 apr 2023, 05:45

Limita maximă de viteză se reduce pe anumite segmente de drum din Capitală!

Sursa: pexels.com

Poliția Rutieră din Capitală le dă o veste proastă șoferilor bucureșteni. Iată despre ce este vorba.

În Capitală se schimbă viteza maximă de circulație pe anumite porțiuni. Este vorba de o reducere de la maxim 60 km/h la maxim 50 km/h pe anumite străzi și bulevarde.

Pe Bd. Camil Ressu și Bd. Theodor Pallady, respectiv sectorul de drum cuprins între Șos. Mihai Bravu și Str. Balta Albina (ambele sensuri de circulație), limita maximă de viteză admisă se va modifica de la 60km/h la 50km/h, informează antena3, citând Brigada Rutieră București.

Brigada Rutieră București le cere șoferilor să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de drum, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri. 

Citeste si: Noul Cod Rutier a stârnit reacții aprinse în Coaliție. Marcel Ciolacu atrage atenția asupra deceselor din România care sunt pe locul unu în Europa

Noi schimbări ar putea avea loc în Codul Rutier!

Noi schimbări ar putea avea loc în  Codul Rutier, iar acestea nu sunt deloc pe placul multor persoane. Mai exact, este vorba de faptul că unii șoferi, care nu vor respecta regulile de circulație, nu vor mai rămâne fără permisul de conducere chiar în acel moment.

Parlamentarii iau în calcul să facă mai multe schimbări în ceea ce privește Codul Rutier, dar acestea nu vor avea deloc un efect benefic, deoarece vor păsui șoferii care sunt extrem de grăbiți atunci când se

urcă la volan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform Capital.ro, chiar dacă un șofer a depășit limita legală cu mai mult de 70 de km pe oră, Poliția nu va mai avea dreptul să îi ia permisul pe loc.

Bende Sándor, deputat UDMR și președintele Comisiei de Industrii, a explicat motivul pentru care aceste schimbări au avut loc. Bende Sándor speră ca șoferii să ajungă în punctul în care să își poată asuma vina.

„S-a dat posibilitatea ca o faptă, dacă totuși s-a întâmplat, să fie agravată situația unor persoane colaterale, cum ar fi familia, copii mici. Cel care conduce ar trebui să-și asume.

Copiii din mașină nu trebuie să sufere, să aștepte, să stea acolo flămânzi, fără apă.

Am permis de conducere de mai mult de 30 de ani, am condus aproximativ două milioane de kilometri, mi s-au întâmplat și lucruri bune, și mai puțin bune, am plătit și amenzi, am avut și permisul suspendat.

De toate, am încălcat regulile de circulație, am depășit și pe linia continuă. Depășirea

pe linia continuă nu înseamnă viteză”, a declarat deputatul UDMR, citat de  Capital.ro.

Citeste si: Avertisment pentru șoferi! Ce pățesc cei care utilizează telefonul mobil atunci când conduc. Amenzile sunt usturătoare

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.