Ionuț, atac dur la adresa lui Sorin! „Băiatul ăsta e un fals” Aflați ce detalii neașteptate vor ieși la iveală despre Sorin, joi, 14 iulie 2022, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2022, 21:48
casa iubirii Foto(5)

Ionut, replici dure la adresa lui Sorin

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț și Sorin intră în conflict și își vor spune replici acide și chiar jigniri neașteptate. Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți!

Săptămâna aceasta a debutat într-o atmosferă mai optimistă, mai ales că fetele și băieții au avut parte și de o surpriză plăcută deoarece un nou concurent a intrat în emisiune și a făcut furori. Treptat însă lucrurile au început să se precipite în Casa iubirii, deoarece două cupluri aparent reușite și foarte apreciate de public, Ionuț și Larisa și respectiv, Bianca și Adrian s-au destrămat. Pe de altă parte, Kinga și Nicolas au hotărât să își continue perioada de cunoaștere și sunt pe cale de a formă un cuplu.

Ionuț, atac dur la adresa lui Sorin! „Băiatul ăsta e un fals”

Miercuri, Adrian și Bianca au uluit pe toată lumea cu decizia lor incredibilă de a se despărți. Cei doi au hotărât să pună capăt relației lor în timpul unei întâlniri în camera roșie, acolo unde au ajuns din nou să își reproșeze anumite lucruri și în cele din urmă au decis de comun acord să meargă fiecare pe drumul lui.

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Ionuț va intră în conflict cu Sorin, despre care va afirmă că este o persoană falsă, care nu urmărește decât să primească voturile publicului, pentru a-și păstra poziția de lider al casei. Ionuț consideră că Sorin este votat de către telespectatori pe nedrept și de fapt, el joacă doar un rol în această competiție.

De câteva zile, Sorin a mai avut și un conflict cu Nicolas, care susținea același lucru despre el, fapt ce îl deranjase teribil și de atunci cei doi nu au mai discutat. În conflictul dintre Ionuț și Sorin, noul concurent, Nicolas și-a arătat susținerea față de Ionuț.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Abia aștept să vină Gala! <<Eu vreau să fiu un exemplu!>> Nu ești un exemplu, stai liniștit! CUm ar veni, tu ești Dumnezeu și noi suntem pe lângă ține niște Arhangheli!(...) Băiatul ăsta e un fals! Simplu că bună ziua! Toți concurenții care au fost în emisiunea asta, luați-i pe toți, va rog frumos și întrebați părerea lor sinceră despre el!”,

spune Ionuț.

Citeste si: Încă un cuplu s-a destrămat în Casa Iubirii. Bianca și Adrian și-au spus adio! Concurenta a dezvăluit că nu are sentimente pentru el și nu vrea o relație doar de gura lumii

Citeste si: Relația dintre Bianca și Adrian era sortită oricum eșecului! Cine a spus asta din capul locului: "Nu au nicio legătură, dar aveau nevoie de aceasta lecție de viață!"